Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől még nem vagyok anyakomplexusos,igaz?
Igazából úgy gondolom nem vagyok az,de gondoltam megkérdezem másoktól,mit gondolnak,azaz tőletek.
Nem mondom,hogy nem,mert régebben is tetszettek a fiatal felnőtt nők pl 15-16 évesen volt egy 21 éves tanárom (nem rendes tanár volt,ilyen bejáró),akiért mindenki oda volt,de nekem is nagyon tetszett az egész nő,hogy olyan határozott volt,meg tényleg szép.
Most 19 vagyok,és egy ideje rájöttem,főként filmek/sorozatok szereplői/ismert emberek révén,hogy a nálam (fiatalos) idősebbek kiváltanak egy másfajta tüzet,olyan igazán lélegzetelállítóak. Persze színészeknél alapból vannak fiatalosak pl Brie Larson,Ashley Benson stb akik 30+,de nem látszik rajtuk,és engem is az ilyen típusúak vonzanak. Ha korosztályt veszem ismerkedésnél,akkor ha be kell állítani társkeresőn,akkor simán 28-ig állítom,de ősszel volt egy tanárom,aki 30 éves,és teljesen kész voltam tőle a személyiségével együtt,jól kijöttünk. (Egyáltalán nem nézett ki 30nak,max 22nek) A korosztályom felé is nyitott vagyok,sőt nálam 2 évvel fiatalabbhoz is,csak most valahogy egy idősebbnek lehet nagyobb esélye lenne.
A lényeg,hogy (anya egyébként 41 éves,az már bőven sok lenne) én ezekre a nőkre nem anyaként tekintek,hanem nőként,mert kihoznak belőlem egyfajta határozottságot,meg más személyiséget,és az irányítást is próbálom átvenni ezzel tudatalatt ismerkedésnél.
Ez ilyen belső nőiesedési folyamat lehet? Mert így viszont nem érzem magamat anyakomplexusosnak,pláne hogy csak max 10-11 év amennyivel nagyobb a korhatár,meg,hogy nőnek látom őket,de egyben gyermeki énük is ott van,és én sem olyan gyereknek érzem magam ilyenkor,ami meg tetszik,mert a jövőre nézve ilyen akarok lenni.
Apakomplexusos vagyok, ha 19 évesen be jön egy 40 éves pali, aki 27 nek néz ki?
Aha....
Nem az a fontos bakker, hánynak néz ki, hanem mennyi. Ennyi -.-
Szerintem ez nem az, akkor inkább a 40-es korosztály tetszene, amennyi anyukád is.
Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor az idősebbek társaságát kerestem, mert akkor velük tudtam jobban megérteni magam. Aztán idővel elmúlt, és "utolértem" magam.
Megnyugodhatsz nem vagy anyakomplexusos.
Az inkább 40+ra vonatkozik.
Dehogy, ezek hozzád képest nem "anyuka"-korosztály, csak olyan nők, akikre fel lehet nézni, példaképek. (Például mert tanárok, tehát veled szemben fölérendelt helyzetben volt akkor az illető, vagy mert sztárok és már letettek valamit az asztalra, híresek lettek, gyönyörűek, stb.).
Ha felmész a társkeresőre, beállítod mondjuk 31-33-ig, ott láthatod, milyen az a korosztály a valóságban, inkább őket vedd alapul, ne sztárokat.
Köszönöm a válaszokat!😁
#4es Egyébként igaz,az vonzó,hogy ő már megtalálta mondjuk a helyét,amitől olyan határozott,vagy a fölérendeltség miatt,ami olyan imponáló,mert kicsit versenyhelyzet,hogy megpróbáljak egy vonalba kerülni vele. Néztem társkeresőn a 30+ személyeket,de nem voltak igazából vonzóak,de ezt azért gondoltam,mert a híres 30+ teljesen más kategória,és ritka,aki ugyanúgy 20on évesnek néz ki:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!