Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek kitartsak? Tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kitartsak? Tapasztalatokat tudnátok írni?

Figyelt kérdés

Beszélek egy lánnyal úgy 1 hete,(volt 1 nap amikor nem volt elérhető) és a személyiségét érdekesnek találom,külsőleg pedig nagyon vonzó,és egy hullámhosszon is vagyunk. Párszor kiemelte a belső tulajdonságaim,amiket leszűrt így az írás közben,meg szimpatikus vagyok neki,úgy gondoltam,hogy lehet,hogy önmagammal lenyűgöztem már egy kicsit,de most kevesebbet ír (terjedelemre),meg ritkán is. (Azt tudom,hogy havi baja van,de nem tudom ennyire bejátszhat e most ez a dolog😂)

Igazából "időt nem akarok pocsékolni",és úgy érzem nem is igazán látom át tisztán a helyzetet,mert így egybe igazán jó nő,de meg sem tudom az ilyeneket amúgy sem beszélni senkivel,úgyhogy vagy elcseszem vagy én lépek általában,de most itt nem igazán akarnék lelépni,csak ha ezek arra utalhatnak,hogy az érdeklődés valamiért elfogyott,mert akkor hiába próbálkozok. (Elvileg rajtam kívül mindenki untatta/nem volt szimpatikus neki,de ha érdekelném annyira szerintem,akkor ránézne a telefonra,ami nekem sem mindig jelzi az üzenetet az alk. miatt és nem napi 1szer tenné,mert én pl többször ránézek,mert érdekel,de lehet ezt túlagyalom)

Tapasztalatoknál igazából arra gondoltam,hogy volt már,hogy megérte küzdeni olyanért,akinél hullámzó volt a dolog?

2021. aug. 6. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elég gusztuatalan, hogy őt is hülyíted meg másokkal is ismerkedsz.
2021. aug. 8. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,miért ne lehetne több emberrel beszélgetni??

Én is azt szoktam, nem hülyités. Többnyire ha 2-3 emberrel beszélek egy marad a végén. A többivel elkopik a beszélgetés,vagy olyan dolog derül ki ami nagyon nem fér össze. Mellesleg a kérdésben szereplő lány szerintem el fog kopni,ha nem keresi a kérdezőt.

2021. aug. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!