Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok az ujjazástól elélvezni?
Bocsánat, hogy beleszólok férfiként, de ujjazással nagyon nehéz kielégíteni egy nőt. Nekem eddig még nem sikerült, pedig párszor azért már csináltam.
Nagyon elkellene taláni a G pontot, hogy eltudjon élvezni és oda nagyon finom érzék kell, hogy kitudja az ember tapítnai. Én úgy szoktam, hogy a nagy ujjammal közben a csiklót izgatom és akkor elszoktak élvezni ettől.
Nyalás esetében, feltételezem a nyelv nem izgatja megfelelően a csiklót.
Próbáljátok meg a nyelv hegyével izgatni és közben akár az ujjatokkal be is dughatjátok a hüvelybe. Sőt! Ha nyaljátok, akkár az ujjatokat is odavihetitek a csiklóhoz és akkor a nyelv és az ujjatok is egyszerre izgatja. Azért gondolom, hogy a nyalástól el kell tudni élveznetek, mert az összedörzsőlés hasonló élményt ad, de a nyalás intenzívebb.
Mégegyszer bocsánat, hogy beleszóltam, de én azt gondolom, technikai probléma van csupán és nem szervi!
Hasonló mint az utolsó.
Párom előtt csak csiklóval izgatassal tudtam el menni. A nyalt csalódott mert csak voltam😂 nem élveztem különösebben sőt úgy érzem talán be is feszültem akkor mert nem jött be. Pedig próbálkozott.
Aztán mi is próbálkoztunk ha bedugja az ujját az jó, ha ujjazni kezd, nem rossz, de nem megyek el. De ha kint is bent is izgat, lehullanak a csillagok. 🤩🤣 De kell a csókja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!