Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségesnek mondanátok egy olyan párkapcsolatot, ahol a felek bizonyos értelemben "ellenségei" is egymásnak?
Figyelt kérdés
Tehát adott két szerető ember, akik odaadó, őszinte, szeretetteljes szerelemmel viseltetnek egymás iránt, azonban! A közös hobbijuk a sportolás és ennek kapcsán előszeretettel rivalizálnak egymással, tehát együtt tornáznak és folyton beszólogatnak egymásnak, kekeckednek a másikkal, úgymond versenyeznek, ki a jobb, ki az erősebb.
Mit gondolnátok egy ilyesfajta szerelemről?
2021. júl. 20. 07:56
1/8 Válaszoknélkül válasza:
A főkérdés olvasásakor egészen másra gondoltam, de a leírást olvasva ebben semmi nincs. A sport sok egyéb dolgon kívül éppen a rivalizálásról is szól, versenyhelyzetről (hacsak nem egyedül végzi valaki), szerintem pont jó, hogy ezzel motiválni tudjátok egymást.
2/8 anonim válasza:
Az ellenfél és ellenség közel sem ugyanaz!
Mondjuk az is igaz, hogy ellenfélként is lehet bunkó, meg tisztelettudó módon is viselkedni.
3/8 anonim válasza:
Igen az, én pl szeretek versengeni, meg van egy egészséges verseny szellem is, hiszen nyerni akarunk. Most ha néha beszól vagy valami, ami nem durva, akkor szerintem ez teljesen jó.
4/8 anonim válasza:
Tetszik az ilyen, egyszer valódi cicaharc lesz a vége:).
5/8 A kérdező kommentje:
Példának okáért együtt futás, közös gimnasztika, vagy akár kosarazás közben olyan kötekedések, hogy: "béna vagy", "lassú vagy", "úgyis szét lesz rúgva a hátsód", "meg leszel fektetve" meg még sorolhatnék kismillió hasonlót, aztán ezek persze nagy nevetésekbe torkollnak.
2021. júl. 21. 07:43
6/8 Válaszoknélkül válasza:
Ha nektek ez tetszik, és tök jól elvagytok így, akkor mégis minek kellett a kérdés? Nem vágom...
7/8 anonim válasza:
Nyilván ezek abszolút normálisak. Mi nem sportban versengünk, inkább társasban, vagy digitális játékokban és nyilván mi is szívjuk egymás vérét ilyenkor. Ez valahol szerintem természetes. Nyilván ha komoly tétje lenne a dolognak nyilván támogatnánk a másikat szívvel lélekkel. Sportban ez szerintem még pozitív is lehet amennyiben nem veszitek véresen komolyan, hogy sérülés legyen a vége még motiváló erőként is hathat.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez elsősorban játékos rivalizálás, plusz, egy érett ember úgy vélem őszintén tud örülni a másik fél sikerének, függetlenné tudja tenni azt a sajátját dolgától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!