Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ennek a leszbikus sorozatnak a címe? (Rendőrnő + FBI ügynök)
Régebben láttam rövid videót egy sorozatról, amiben van leszbikus szál is. Talán egy rendőrnő és egy FBI (?)-os nő találkozik benne, és egymásba szeretnek. Az elején még mintha versenyeztek is volna, kié legyen az ügy. Az egyik talán szőke hajú volt.
Bosszant, hogy nem emlékszem a címére, pedig nagyon érdekelne.
Köszönöm mindenkinek.
Megszallottak viadalaban van hasonlo, bar ott egy pszichopata bergyillos not uldoz egy rendor csaj. Amugy jo sori!
Az ilyemi sorikkal kepben szoktam lenni, de ez nem ismeros amit irsz :/
Tobb info rola? :D
18:07
-es vagyok
Meg a NCIS :New Orleans-ben van az egyik ügynök leszbikus, ha esetleg csak reszletet lattal belole.
Utolsó, köszönöm, de sajnos az sem az.
Nagyon több infom nincs róla. Két 40 ev körüli nő játssza. Egyikük kb. vállig érő szőke hajú, az biztos.
Az a jelenet van előttem még, mikor az egyikük pisztollyal gyakorolt lőni.
Még annyi, hogy nem a Supergirl c. sorozat, viszont ahhoz hasonló kicsit a sztori, Alex és Maggie megismerkedésére.
Időközben megtaláltam, addig kerestem youtubeon.
Aztán kicsit másról szól, mint ahogy én azt gondoltam :D jogi dráma sorozat.
"For the people" a címe egyébként, hátha érdekel még valamit.
El is kezdem :D
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!