Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy 12-13 éves forma lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 12-13 éves forma lány elétek állna azzal, hogy...?

Figyelt kérdés
Régóta rólatok álmodozik, nagyon szerelmes belétek, veletek akarja leélni az életét, nagyon letaglózna titeket? Mit szólnátok? Mérgesek lennétek? Felháborodnátok? Vagy körberöhögnétek? Elzavarnátok?

2021. júl. 10. 07:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha elmúlt 14, simán! Afölött "szabadon lőhető". Persze kérdés, a szülők mit szólnak hozzá, apuka miként fenyegetne meg. Valamint hogy zsarolna a kiscsaj utána, egy csúnya buktató van a dologban.
2021. júl. 10. 15:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Sehogy sem lehet könnyű ilyen szituációban. :/
2021. júl. 10. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Történt velem is hasonlóan. 13 éves állami gondozásban lévő lány mondta ezt. A munkám során ismertem meg. A rá fordított figyelem miatt válhattam szimpatikussá. Abban a helyzetben poénnal próbáltam elütni, elkezdtem számolgatni, hogy mekkora "nyeremény" lennék, amikor 10 év múlva, 23 évesen egy közel 40 éves kopott hajú, divatjamúlt nővel kellene járjon bulikázni. 😃

Komplexnek tűnt a téma abban a helyzetben, nem éreztem magam felkészültnek. Utána megbeszéltük. Úgy tűnik, nem okoztam maradandó károsodást. :-)

2021. júl. 11. 08:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy random cigánylány jött szembe az utcán, és mondta, hogy engem venne feleségül, olyan szép vagyok. 😺 Ezen meg is hatódtam egyébként. Csillogó barna szemei voltak, láttam benne valami sunyi huncutságot.

Nem emlékszem már pontosan arra, hogy hogyan reagáltam szóban, de pár másodpercre megfogtam a kezét, majd visszahelyeztem magunkat az eredeti útirányba. :-)

2021. júl. 11. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Megbeszélném vele, hogy hízelgő meg minden, de ha tényleg komolyan gondolja, várjon két-három évet, és, ha aztán is így érez, akkor kezdünk vepe valamit.
2021. júl. 11. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
89%
Kiröhögni semmiképp nem röhögném ki, és mérges sem lennék. Megbeszélném vele, hogy valószínűleg a hozzám való ragaszkodását érzi szerelemnek és nincs azzal baj, ha érdeklik a párkapcsolatok, én is korán érő típus voltam, de a saját korosztályában kell keresgélnie.
2021. júl. 13. 07:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélném vele a dolgot, de semmiképpen nem utasítanám el. Szituáció függő, nem tartom kizártnak, hogy nyitnék felé én is.
2021. aug. 17. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!