Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Számotokra milyen az álomnő? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra milyen az álomnő? Milyen legyen? Külsőleg fontos vagy belsőleg?

Figyelt kérdés

2021. júl. 6. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a belső fontosabb.

Persze külsőre találjam vonzónak, igényesnek és legyen egyedi! Az sem baj, ha kicsit teltebb, mert én sem vagyok egy nádszál kisasszony. De mindenképp fogjon meg külsőleg is!:)

Belsőre pedig milyen legyen? Kedves,aranyos, szeresse az állatokat, legyen magabiztos, egyedi és humoros, lehessen vele vásárolni, órákig beszélni filmekről, sorozatokról és mindenről, ami közös bennünk. Lehessen vele izgalmas programokat csinálni: menjünk el síelni, lövészetre, túrázni! Ha kell, akkor legyenek meghitt pillanataink: menjünk el étterembe, szaunázzunk együtt, együnk jókat, borozzunk, simogassuk, csókoljuk egymást! Legyen velem gyengéd és vad egyszerre, látni akarom a párom szemében azt a lángot, amikor kíván!

Lehessen szeretni és tudjak belé szerelembe esni, nevessünk sokat magunkon és másokon! Szeressen akkor is,ha hisztis vagyok, nem beszélek vele vagy haragszom! Ne legyen tökéletes, hisz senki sem az, csak szeressem a hibáit, akkor is ha nagyon idegesít..

A legfontosabb pedig az, hogy legyünk boldogok, ha egymással vagyunk és fogadjon el olyannak amilyen én vagyok :')

2021. júl. 26. 15:21
 12/13 A kérdező kommentje:
11. Akkor Te vagy az álomnő😜
2021. júl. 26. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy igen,egyetértek az útolsóval,ez a monológ nekem is nagyon átjött!
2021. júl. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!