Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek anyum biszex? Utóbbi időben elég sokat tölt egy barátnőjével mióta faterommal nincs együtt Van, hogy náluk is alszik konkrét dolgot nem hallottam meg nem láttam csak szimplán feljött a gondolat egyébként 47éves anyum
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 14:29
11/28 anonim válasza:
Ha ez igaz hogy elvált fél éve, és ő kezdeményezte a válást, és azóta együtt alszik meg fürdik a biszex barátnőjével akkor több mint sanszos.
Zavarna?
12/28 A kérdező kommentje:
Inkább rosszul esne
2021. júl. 3. 06:56
13/28 anonim válasza:
Tolerancia, elfogadás.
Attól még az anyukád.
14/28 anonim válasza:
Anyukád felnőtt nő. Gyanús, hogy van köztük valami, de ha ezzel nem árt senkinek és ő így boldog, akkor ne nagyon foglalkozz vele.
15/28 anonim válasza:
14. A ne foglalkozz vele helyett én a támogatást/elfogadást javasolnám.
Kérdező, te mennyi idős vagy?
16/28 A kérdező kommentje:
20
2021. júl. 3. 14:04
17/28 anonim válasza:
És miért baj? Nem az a lényeg, hogy boldog legyen? Miért esik neked rosszul, hogy ő kivel van? Már nem vagy gyerek. Egyébként meg, kérdezd meg tőle egyenesen, nem itt kell tippelgetni.
18/28 anonim válasza:
Felnőtt nők ritkán alszanak egymással csak úgy.
19/28 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kérdeztem tőle?
2021. júl. 4. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!