Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki megy majd pride-ra?
Figyelt kérdés
Szeretnék menni, de még sosem voltam és nem tudom mi hogyan szokott menni. :)
23/L
2021. jún. 28. 23:12
2/10 anonim válasza:
Én is megyek. Ne aggódj jó lesz :)
3/10 anonim válasza:
Én is mennék, ha lenne hozzá társam :(
4/10 anonim válasza:
Magyarországon? Kizárt. Utálom az itthoni Prideot.
5/10 anonim válasza:
Én eddig úgy néz ki,hogy megyek. Egyébként meg ne aggódj nagyon jó a hangulat(én eddig háromszor voltam)és az emberek is jófejek. 23/l
6/10 anonim válasza:
4-es, általában Magyarországot nem szereted, vagy csak az itthoni pride-ot? Miért?
7/10 anonim válasza:
Az itthoni Prideot. A homofób gyűlölködő tömeget, akiket rendőrök próbálnak kordában tartani. Ausztriában, Németországban, és egyéb elfogadó, fejlett országban a heterók együtt ünnepelnek a Prideos tömeggel. Ezzel szemben Magyarországon kordonokkal kell visszatartani a megvandult homofóbokat, "biztonságos" útvonalat jelölnek ki a felvonulás alatt, hogy épségben haza is jussanak a résztvevők. Másnap pedig tele a média azzal, milyen felháborodást keltettek a homoszexuálisok már megint. Inkább kihagyom az itthonit.
8/10 anonim válasza:
Én lehet hogy megyek, csak egyedül mennék :( ha valaki jönne velem írjon privit
9/10 anonim válasza:
Én megnézném, még sosem voltam de nagyon érdekel.
Van aki ott ismerkedni szokott?
(Elmegyek ha valamelyik barátomat rátudom venni hogy elkísérjen.) 21/L
10/10 anonim válasza:
Tervben van,már Ha lesz kivel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!