Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terveznétek komolyan, hosszú távra valakivel, akivel kapcsolat alakulóban van, ha...?
Figyelt kérdés
Folyton ez a jelenség lenne tapasztalható nála?
Minden kiválóan működne köztetek emberileg, érzelmileg, igényekben, tehát tényleg mindenben passzolnátok, épp csak ez az egy "apróság" lenne, ami esetleg "szúrná a szemet".
Elnéznétek neki vagy szóba hoznátok, netalán az egész kapcsolattól eltántorodnátok?
2021. jún. 28. 10:51
1/5 anonim válasza:
Ha minden más tökéletes (de még ha nem is) mivel ez engem is zavarna hosszútávon én biztosan megbeszélném vele, mivel úgy gondolom ez őt is zavarhatja és jó ha tisztában van vele hogy így bárki többet láthat a fenekéből mint akár ő szeretné.
3/5 anonim válasza:
Ez a direkt magamutogatás ilyen már-már kicsit undorító módon nekem nem jön be. Inkább akkor hordjon Oscar-gálás ruhákat,amiket fel szoktak venni a hírességek,hogy minél többet mutasson,minthogy így próbálja provokálni az embereket.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kíváncsi voltam, ki hogyan vélekedik, ha kizárólag csak ez a "probléma" egy párkapcsolatban.
2021. jún. 29. 07:50
5/5 anonim válasza:
Szólnék hogy ki van a s*gged , kb ennyi. Nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!