Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gáz ha ráizgultam a szaunában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ráizgultam a szaunában egy nőre?

Figyelt kérdés
A szaunában volt egy nő, aki nagyon izgató volt. És nagyon megmozgatta a fantáziám. Mit ne mondjak nagyon megkivántam őt.
2021. jún. 24. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"- Menjünk, mielőtt lángra kapunk - mondta a rövid csevegést lezárva, s ahogy felkelt, a karunk egy pillanatra összeért. Az ölemből apró, láthatatlan gőzfelhőcske indult útnak.

Az öltözőben próbáltam kijózanodni. Mert hát micsoda hülyeség ez, kérem? Direkt nem is néztem Ildire. Csak hogy aztán még jobban meglepődjek, amikor megpillantottam feszülős farmerben, és egy ahhoz hasonló topban, amilyet Imolától már régóta le akartam nyúlni. Nyugi, Imola az unokatesóm, egyébként is hetero."

2021. jún. 27. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szilvi őszinte sajnálatára, aki így kénytelen beérni a TikTok-videóinak a darálásával.

- Hogy megy az egyetem? Túl vagy a vizsgákon? - zökkent vissza Ildi a múltba.

- Holnap írok mondattanból. Igazából most is tanulnom kéne - rebegtem szemlesütve.

- Ha akarod, segítek a felkészülésben. Bence az egész hetet Istvánnál tölti, merthogy elváltunk, szóval most csend van és nyugalom. Gyere fel!"

2021. jún. 28. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Másodpercek leforgása alatt kismillió gondolat száguldott végig amúgy is leterhelt agyamon. Hogy mi? Menjek fel? Én?? Mármint... nem vagyok kifejezetten szép, inkább átlagos, ráadásul nem úgy rémlik, mintha az órákon én lettem volna a kedvence, sőt... akkor miért? A szaunában szerintem elég egyértelműen próbáltam kifejezni szándékaim, csoda, hogy nem menekült el visítva. De ha nem menekült, akkor annak bizony egy oka lehetséges csak : Ő neki is hasonló gondolatai vannak.

Ez még jobban megijesztett, de így is sokáig hagytam már válasz nélkül, így végül bólintottam:

-Rendben, menjünk, de csak ha előtte eszünk egy fagyit! Borzasztóan meleg van itt kint - ajánlottam fel reményeim szerint magabiztosnak tűnve. "

2021. jún. 29. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül írtad végül? :D Pedig már azt gondoltam, hogy mennyi jó arc van ennél a kérdésnél.
2021. okt. 15. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Majdnem egyedül, a #13 kivételével.
2022. ápr. 18. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:
üdv, én vagyok 13. felőlem folytathatjuk 😅
2022. ápr. 19. 13:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Sok idő eltelt azóta, inkább átadnám a stafétát. Őszintén örülök, hogy sikerült pár olvasót elszórakoztatnom, esetleg hangulatba hoznom. :)

(Mielőtt valaki szóvá tenné: igen, ez már egy másik regisztrációm, a korábbit töröltem.)

2022. ápr. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!