Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen csajok a homoszexuálisok között?
Akik a férfi testet full semlegesnek látják, s nem undorodnak tőle akkor sem ha pucér, és nagyon közel van(?) (Csak pl olyan mintha egy fadarab lenne)
Nyilván az orvosokon kívül...
Bocsi egyes, de nyiss ki egy értelmező kéziszótárat. Ne aggódj, én nem pejoratívan használom a szót (sem férfira, sem nőre), nem kéne kellemetlennek érezd.
Egyéb iránt köszönöm a válaszodat :-)
A homosexális gyüjtönév lehet férfiakra és nőkre is alkalmazni.
De a lényeg :ilyen vagyok. Nem undorom tőle hidegen hagy. Simizni is merem de akár egy kutya is lehetne vagy egy asztal.
Egyes, had segítsek:
Ilyen nincs:
Homoszexuális leszbikus
Homoszexuális meleg
Ilyen van:
Homoszexuális nő
Homoszexuális férfi
Nagyon durva, de létezik:
Meleg nő
Meleg férfi
Ilyen meg csak a GYK-n, de azért tudjál róla, hogy ilyen is létezik a világban:
LE'ZBIKUS FÉRFI
Amúgy én mindkét nem felé nyitott vagyok, de egyik teste sem izgat. Ha érzek iránta valamit, akkor sem a teste izgat, hiába szeretem izgatni. 🤷♀️
Szerintem sok ilyen van, pláne felnőtt fejjel.
Orvosokon kívül szociális gondozók, masszőrök, táncosok, szolit és gyantázást végzők, tetoválók, piercingesek, birkózók, vízilabdások, gyógytornászok pl mind közeli kontaktban vannak nem szexualizált emberi testekkel, és tök normális, hogy ez egy átlag szerdai munkanap nekik.
Általában az undor meg a viszolygás a kontextus miatt van, pl ha valaki mutogatja magát az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!