Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek lányokkal?
23 éves vagyok, 5 évig voltam együtt egy sráccal, aki rengeteg nőies tulajdonsággal rendelkezett, egyébként annyira nem vonzanak a férfiak, viszont eléggé tapasztalatlan vagyok, illetve még sosem nyaltam ki senkit, azonkívül mindent csináltam már, de azt is elég régen, mivel az 5 év alatt hűséges voltam a páromhoz. Félek, hogy emiatt is csökkenek az esélyeim.
Nem szeretem a fiús lányokat, én sem vagyok az, így nem tudom, hogy hogyan kellene ismerkednem, mivel társkeresőre nem szeretnék regisztrálni, és félek a lányoknál kezdeményezni (egyébként pedig nagyon határozott vagyok és magabiztos). Meg ha mégis kezdeményeznék, akkor honnan tudhatom, hogy az a lány biszexuális vagy leszbikus? Honnan tudhatom, hogy kivel kezdhetek, mivel ez rajtam se látszik. Hallottam, hogy vannak meleg bulik, viszont oda nem lenne merszem elmenni egyedül, ha meg barátommal mennék, akkor viszont feszélyezne a jelenléte az ismerkedésben. Így teljesen megvagyok lőve.
Esetleg egy diszkóban, ahol nem meleg buli van, ott lehet valahogy jeleket küldeni úgymond? Ezt látom még a legkézenfekvőbbnek.
Sajnos nagyon béna vagyok, viszont szeretnék már kapcsolatot.
"egyébként pedig nagyon határozott vagyok és magabiztos"
Dehogy vagy. Maximum bunkó tudsz lenni, de az nem egyenlő a fent emlitettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!