Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hüvelye gyakran szűkebb és feszesebb lesz szex közben, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mikor szexelünk, mindig tocsog az elején, viszont van rá példa,hogy éppen kényeztetem az ujjaimmal, aztán kicsit abbahagyom, feljebb megyek.. S mikor újra visszatérek és folytatom akkor már össze van húzódva és a nedvesedés is "felszívódik"?
Mindketten kívánjuk a másikat, szóval ez nem lehet a gond.
19/LL
2021. jún. 11. 21:57
1/4 anonim válasza:
Ezt én a hetero nőkkel is megélem. De elnyalom, (elélvez) és amikor nedves maradt, kis idő múlva szexelünk.
2/4 anonim válasza:
Ha nő vagy egyáltalán akkor tudnod kellene, hogy ez így működik.
3/4 anonim válasza:
Nem inkább az a kérdés hogy a tied szűkebb és feszesebb e vagy a barátnődé?
4/4 anonim válasza:
Ez velem is sokszor előfordultEgy idő után már nem is engedtem magam ujjazni. Tudod az ujjad nem nedves. Tehát a nedves érintkezik szárazzal Kozosulesnel a penisz is nedves. A másik, a körmök, meg ha kicsik is sérthetnek Nyald inkább ujjával helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!