Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megszakítjátok az ismerkedést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítjátok az ismerkedést azzal,akivel közben kiderül,hogy nem egyeztek? Hogy kezelitek az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Óriási segítség lenne,ha leírnátok a tapasztalataitokat,hátha vennék át valami jó dolgot,mert elég tanácstalan vagyok. Kudarcok érnek,nem is érdekel már úgy másfél hónapja,mert annyira akartam olyan valakit,aki iránt végre érzelmeim lennének,hogy hosszú beszélgetésig sem jutottunk,mindig a ,,rosszakat" fogtam ki,és nem szabad ezzel törődni inkább ennyire. Most lett egy személy,vele elég régóta beszélünk,de ma teljesen elrontotta a róla kialakult képet,már az utóbbi napokban is ingadozott néha. Általában mindenkit otthagyok csak úgy,tehát a legrosszabb megoldást választom,hogy gondolok egyet és eltűnök. Erről azért jó lenne leszoknom,igaz nem mintha visszafele nem jött volna már ilyen:D de vele szemben is gondolkodok,hogy akkor már fejezzem be itt+hogyan,vagy még ne.

Az lenne még a kérdésem felétek,hogy az jó döntés lenne e szerintetek,ha innentől kezdve tipikusan azokat a kérdéseket tenném fel már az elején,amik alapján kiderülne,hogy van-e értelme az egésznek vagy sem? (Eddig sem tettem fel felesleges kérdéseket,nem is indítottam olyannal,de ezek viszont sokkal konkrétabbak lennének)

2021. jún. 1. 18:16
 1/4 *Felhasználói név ***** válasza:
100%

Ha eddig időt szakított rád és energiát fektetett beléd ő is, annyit talán megérdemelne hogy elmondod neki, ez nem megy tovább, nem az hogy csak eltűnsz mint szürke szamár

Attól, mert vannak számodra nem szimpatikus vonásai/szokásai, lehet nagy kárt okoznál benne ha szó nélkül eltűnnél. Nem mellesleg magadnak is egyszerűbb, ha tisztán szállsz ki

2021. jún. 1. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem ismerkedek. Mert undorodom ettől az egésztől. Gondoljatok csak bele, mostanában mindenki így csinálja. Faképnél hagyjuk a másikat, úgy hogy még nem is ismerjük rendesen. Ha meg netán összejönne a kapcsolat úgy is vége lesz :D én nekem nincs olyan huszonéves ismerősöm, akinek működött volna 3 évnél tovább a kapcsolata. Sokan kérdezik, hogy nem vagyok magányos? De, néha az vagyok, de inkább legyek néha az, mint újra fussam ugyanazokat a köröket.
2021. jún. 1. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon gyáva ember vagy en nem ismerkednék veled és az a csaj is jobban jar ha "eltűnsz". Huzod szegeny agyát, gondolom remenykedik es egy egyenes valaszt sem erdemel meg? Nekem is volt olyan h ugy ereztem h ez így nem, de elmondtam neki :D es le tudta zarni magaba ...ez ennyi 24/l
2021. jún. 2. 07:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hinném,hogy reménykedik,mert akkor se tudta mit akar. Most is szokott megjegyzéseket tenni.

Köszönöm,hogy leírtátok a gondolataitokat!

2021. jún. 2. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!