Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítjátok az ismerkedést azzal,akivel közben kiderül,hogy nem egyeztek? Hogy kezelitek az ilyen helyzetet?
Óriási segítség lenne,ha leírnátok a tapasztalataitokat,hátha vennék át valami jó dolgot,mert elég tanácstalan vagyok. Kudarcok érnek,nem is érdekel már úgy másfél hónapja,mert annyira akartam olyan valakit,aki iránt végre érzelmeim lennének,hogy hosszú beszélgetésig sem jutottunk,mindig a ,,rosszakat" fogtam ki,és nem szabad ezzel törődni inkább ennyire. Most lett egy személy,vele elég régóta beszélünk,de ma teljesen elrontotta a róla kialakult képet,már az utóbbi napokban is ingadozott néha. Általában mindenkit otthagyok csak úgy,tehát a legrosszabb megoldást választom,hogy gondolok egyet és eltűnök. Erről azért jó lenne leszoknom,igaz nem mintha visszafele nem jött volna már ilyen:D de vele szemben is gondolkodok,hogy akkor már fejezzem be itt+hogyan,vagy még ne.
Az lenne még a kérdésem felétek,hogy az jó döntés lenne e szerintetek,ha innentől kezdve tipikusan azokat a kérdéseket tenném fel már az elején,amik alapján kiderülne,hogy van-e értelme az egésznek vagy sem? (Eddig sem tettem fel felesleges kérdéseket,nem is indítottam olyannal,de ezek viszont sokkal konkrétabbak lennének)
Ha eddig időt szakított rád és energiát fektetett beléd ő is, annyit talán megérdemelne hogy elmondod neki, ez nem megy tovább, nem az hogy csak eltűnsz mint szürke szamár
Attól, mert vannak számodra nem szimpatikus vonásai/szokásai, lehet nagy kárt okoznál benne ha szó nélkül eltűnnél. Nem mellesleg magadnak is egyszerűbb, ha tisztán szállsz ki
Nem hinném,hogy reménykedik,mert akkor se tudta mit akar. Most is szokott megjegyzéseket tenni.
Köszönöm,hogy leírtátok a gondolataitokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!