Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tegyem túl magam rajta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta, hogy ilyet mondott nekem az a nő akit szeretek?

Figyelt kérdés
A plátói szerelmemért 3 éve küzdök. Nagyon szerettem/szeretem őt, mert mindig mindenkivel nagyon kedves, velem is mindig az volt, igaz ha közeledni próbáltam hirtelen mindig távolságtartó lett. Kb.8-10 hónapja sajnos összejött egy nála jóval fiatalabb férfival. A hét elején pedig a semmiből megváltozott a profilképe egy olyan képre, amin esküvői ruhában vannak...Megkérdeztem tőle, hogy ez tényleg igaz-e,tényleg hozzá ment. Mondta, hogy igen, én meg bevallom nagyon kiakadtam, az esküvő miatt is és amiatt is hogy nem szólt róla. Szóval jelenetet rendeztem, mire ő azt mondta, hogy hagyjam abba és értsem meg, hogy nem normális amit csinálok, nem normális hogy a nőket szeretem. Pedig én végig elfogadónak ismertem/gondoltam .

2021. máj. 16. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg beteg vagy :(

Ez már simán zaklatás, amit csinálsz.

2021. máj. 16. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

De mégis mit gondoltál, hogy jól fog erre reagálni?

Azért meg nem hibáztathatod hogy mást szeret. Felejtsd el, keress mást, lehetőleg ne egy hetero nőt, mert akkor megint szenvedni fogsz.

2021. máj. 16. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Engedd el minél hamarabb és keress olyan személyt, aki viszonozza az érzelmeidet
2021. máj. 16. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Én is nagyon elfogado vagyok egészen addig a pontig amig nem nálam akar valamit eröszakosan.
2021. máj. 16. 13:11
 5/9 *Felhasználói név ***** válasza:
93%
Te mondod hogy platoi szerelem, tehat csak te szereted ot, de ot te nem erdekled! Ne haragudj mar de milyen jogon csapsz fesztivalt azert, mert boldog mer lenni es halad az eleteben elore, urambocsa’ ferjez is megy? Harom eve vagy erte oda es nem jottel meg ra ennyi ido alatt h nem kellesz neki?! Az ilyen nok miatt ez a velemeny rolunk, ami. Jo pelda vagy ra sajnos
2021. máj. 16. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább neked azt nem mondta,hogy dögölj meg,rohadj meg. :))
2021. máj. 16. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Öreg hiba a heterokat zaklatni a szerelemmel.

Az elfogadás pedig NEM azt jelenti hogy viszonoznifogj az érzéseidet,mert Ő NEM leszbi.

Elfogad de nem szeret.

2021. máj. 17. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig úgy jön le, hogy nem elfogadó, mert "nem normális szerinte".
2021. máj. 19. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

Pedig az...

De megis hogy a francba szeretljenle egy lányt aki jelenetet rendez mert ő fèrjhezment.

Nyilván benne van a megbántás szándéka,hogy a másik térjen észhez és ne álljon a boldogsága útjába.

2021. máj. 20. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!