Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok között mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok között mennyire gyakori, hogy csókolóznak, vagy akár szexelnek is a legjobb barátnőjükkel?

Figyelt kérdés

Elősorban lányok véleményét várom. Fordult már elő veletek, hogy valamilyen intim dolog történt köztetek és a legjobb barátnőtök között? Meddig mentetek el? Megmaradt a barátság, vagy megbántátok?

Én sosem lennék képes ilyesmire, de azért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre / történeteitekre.

19/L

2021. ápr. 21. 22:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ennyit rólatok!😀

2021. ápr. 24. 10:55
 22/24 anonim ***** válasza:
76%

Igen, ez egy 2008-as kutatás, hallottam már róla, nagyon érdekes. De mire szeretnél ezzel rávilágítani, vagy hogy kapcsolódik ez a vitatémához? Nem értem.🤣

A cikket is elolvastad, vagy csak a címeket szoktad?

A lényeg: régen azt hitték hogy a női és férfi agyműködés egyforma, aztán a 70-es években patkányokon végett kutatásokból kiderült hogy nem így van.

A 80-as években ezeket a morfológia különbségeket felfedezték az emberi agyban is.

Majd a 90-es években elkezdték a homoszexuálisok agyi működését is vizsgálni. A heteroszexuális férfiak és a leszbikus nők esetében általában a bal agyfélteke dominál, magyarul reálisabban gondolkodnak. A homoszexuális férfiaknál azonban a nőkhöz hasonlóan a két agyfélteke jobban együttműködik, érzelmesebbek, empatikusabbak.

A neuroncsoportok alkotta amygdala, a temporális lebenyben található és az érzelmi reakciók feldolgozásában játszik szerepet.

Arra voltak kíváncsiak, hogy az amygdala milyen különbségeket mutat a hetero és homo emberek közt. A hetero nőknél, meleg férfiaknál kapcsolódott olyan agyterületekhez ami a depresszióval és az aggodalommal függ össze, leszbikusoknál és hetero férfiaknál pedig egy olyan kéreggel volt összefüggésben ami az akcióközpontú agyműködését felelős.

Gyakorlatban ez azt jelenti hogy a meleg nők és a hetero férfiak jobb térbeli tájékozódással rendelkeznek, a meleg férfiak és a hetero nők pedig érzelmesebbek, ezért gyakori a meleg férfi hetero nő közti szoros barátság például. Emellett jobb verbális képességekkel rendelkeznek. Gondolj a sok meleg költőre, íróra pl: Oscar Wilde, Shakespeare, Truman Capote.

Ezek nagy kis szeletei az agyműködésnek, mivel nagyon összetett és bonyolult szerkezetű, de jelenleg ennyit tudunk. Ennél átfogóbb összefüggésekért még rengeteg kutatást kell végezni.

2021. ápr. 24. 12:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is és a legjobb barátnőm is biszexek vagyunk, de soha nem jutott eszünkbe, hogy lefeküdjünk egymással, nem is vonzódunk egymáshoz. De nekem is volt még korábban olyan barátnőm, akivel együtt voltunk és ő is járt egy régebbi barátnőjével. Szóval azért tényleg gyakran előfordul, de a mi barátságunkban erre nem sok esély van. :)
2021. máj. 17. 19:01
 24/24 anonim ***** válasza:
83%

Attol függ milyen a barátnő.

Van benne hajlam és bejövünk egymásnak akkor bármaddig. Ilyen nem volt.

Bepiáltunk és felszabadultan csókolztunk. Számtalanszor számtalan barátnővel.

Stb.

Ha nincs vonzalom,kiványcsiság,alkohol akkor nem történik semmi.

Az első csóknál csak kíváncsiság volt...nem is tartott sokáig. A barátság mèg most is tart 30éve...

2021. máj. 21. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!