Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok/nők nektek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/nők nektek egy ilyen nő mennyire lenne vonzó?

Figyelt kérdés
Néhány éve kb 90 kg voltam a 162 centimhez. Mostanra lefogytam 62 kilóra, és olyan teltkarcsú alakom van (persze edzettem, tehát nem vagyok fonnyadt), homokóra jellegű az alakom, bár a csípőm elég széles, szóval inkább lehet picit körte. A mellem 80F (genetikailag nagy...), a fenekem viszonylag nagy, és (nem tökéletesen) kerek. Hátközépig érő gesztenyebarna, eléggé göndör hajam van. Arcra szerintem viszonylag szép vagyok, barna szemem van. Az öltözködésem leginkább elegáns (esetleg magassarkú) cipő, harisnya valamilyen szoknya és egy egyszerű blúz, vagy egyszínű sima póló, ha hűvösebb van akkor farmerkabát, bőrdzseki, ha olyan a helyzet blézer. (Nem ismerkedni akarok, szóval az ilyen privátokat hanyagoljátok légyszi). Köszönöm mindenki véleményét előre is! 27N

2021. ápr. 16. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Így leírás alapján nagyon szép lehetsz 😊
2021. ápr. 16. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez alapján nem vagy az esetem, de ettől még nem valószínű, hogy csúnyának tartanálak. Mindenesetre gratulálok a fogyáshoz, nem semmi teljesítmény!
2021. ápr. 16. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nincs így esetem, nekem a kisugárzás számít, de szép lehetsz.

És grat hogy ennyit fogytál, nem semmi kitartásod lehet.

2021. ápr. 16. 18:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából nem volt olyan nehéz, mert boldog akartam lenni a bőrömben. Nem volt egy cél súly vagy csípő átmérő, vagy bármi kitűzve, csak változtattam az életemen elég sokat, és olyanná igyekeztem válni ahogyan tetszem magamnak.
2021. ápr. 16. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor remélem most már boldog vagy a bőrödben, az önbizalom nagyon vonzó.
2021. ápr. 16. 18:47
 6/10 *Felhasználói név ***** válasza:
70%
Élhetnél a közelemben is pléldául. Nem kötelező az ismerkedés, de engem maga ez a látvány is üdítene (:
2021. ápr. 16. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint engem nagyon vonzanak a teltkarcsú nők.:)

A fogyásodhoz gratulálok, nagyon szuper olvasni, hogy sikerült megfelelned saját magadnak illetve, hogy elégedett vagy. Egy kellemes kisugárzás és az, hogy az adott személy jól érzi magát a bőrében, nagyon sokat ér.:)

2021. ápr. 16. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit nekem olyan érzésem van a kérdésed kapcsán, mint ami a kis hercegben van: "Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!"". Szóval képzeljünk el valakit, aki sokat fogyott, de sem belsőleg nem tudunk meg semmit, de még az összhatásról sem. A fogyás persze tök jó, de ki tudja ezek alapján, amiket írtál, eldönteni, hogy vonzódna vagy sem?
2021. ápr. 16. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapvatően a körte alak tetszik. De a hatalmas cicik annyira nem.

Lehetsz szép meg csinos. De nem vagy esetem.

2021. ápr. 24. 11:04
 10/10 anonim válasza:
100%

Gratulálok a teljesítményedhez! 😊

Hatalmas előrelépés volt ez, és bizony, kellett is hozzá akarat, de nem kicsi.

A célod elérted, aminek nagyon örülök. 😊

80F méretű mell az már eszméletlen nagy, nem is csodálom, ha szenvedsz vele.

Nekem 75C de én se nagyon örülök neki, mert megérzi a hátam.

Jobban örültem volna kisebbnek, de ezt dobta ki a gép. 😊😂😂

Amúgy 4éve én id elkezdtem edzeni, és a mai napig is csinálom, úgy érzem jól magam a bőrömben, ha vigyázok magamra, de látom te is nagyon igyekszel. 😊😊

17L

2021. ápr. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!