Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzátok fordulnék! Ez mégis mi?!
Direkt nem írom ki, hogy kikről van szó, a lényege az egésznek, hogy van két barát barátnő, olyan legjobb barátok, és lebuktak mikor kézzel elégítették ki egymást.
Én nem szóltam semmit, utána mondták el, hogy a vírus miatt nem tudnak srácokkal ismerkedni, és így "rendezik" le egymást. Ujjazáson kívűl nincs semmi. Egyébként mindkettőnek volt már fiúja.
Illetve kikérik maguknak hogy vonzódnának a másik nemhez.
A kérdésre, hogy miért nem csinálják egyedül, a válasz, az "nem olyan.."
Mit gondoltok?
De miért is foglalkoztat ez téged? Most komolyan... Van valami közöd a dologhoz,vagy teljesen kívülálló vagy a témában?
Azért azt tudd ha ez mégis megtörtént,akkor is bi hajlam megvan bennük,mivel ez rendszeres náluk ahogy olvastam....
Egy full hetero nő nem élvezni ha egy nő ujjazza. Van bennük bi hajlam, csak nem ismerik el, szerintem félnek a biszex címkétől.
De egyébként tényleg, neked ez nem mindegy? Saját magunkat is felesleges címkézgetni, de más szexualitása meg aztán tényleg nem tartozik ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!