Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, hogyan oldhatnám a gátlásaimat, hogy ténylegesen rendes szexuális életünk lehessen a barátnőmmel?
Ez az első olyan kapcsolatom ahol már olyan komoly a dolog hogy valódi “szerelmeskedésről” van szó. Persze ilyen hirtelen felindulásból egymásnak estünk dologban voltam már benne, de ott is általában ittunk, táncoltunk, lazább voltam, és mivel tudtam hogy 90% hogy soha többet nem látom, nincs baj. De egy kapcsolatban nagyon más. A barátnőm picit idősebb, és tapasztaltabb is kapcsolat terén. Először a melltartóm levételétől is féltem, de ezzel már megbékéltem, viszont a bugyimat még nem mertem levenni, és ha a keze (vagy a szája) csak a közelébe ér, lefagyok, és megkérem hogy hagyjuk abba. Ő annyi javaslatot tett már, közös zuhanyzás, egy “meztelen nap” hogy csak úgy egész nap meztelenek vagyunk, de nem muszáj semmi, csak csináljuk a dolgainkat, vagy hogy masztizzak előtte, és ha esetleg akarom beszáll. Mind jól hangzik, de akkor is picit izgulok mit fog gondolni.
(Persze őt kielégítem, és ez engem is nagyon felizgat, de valahogyan nem merek belemenni) Minden tanácsot szívesen fogadok, köszönöm! 22N (és 25N)
Nézd meg a szex oktatás című sorozatot. Mondjuk nem tudom az mit segítene, de ártani biztos nem árt.
Elnézést hogy nem tudtam érdemi választ adni. Mindenesetre ha hónapok alatt sem oldódik meg, akkor szexuálpszichológus segítségét ajánlott igénybe venni.
Ha jól látom, nem írod, hogy mióta próbálkoztok.
Lehet, hogy neki kell türelmesebbnek lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!