Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok között nagyon sok szép nő van, kár hogy nem lehet közéjük bújni egy férfinak. Vannak kivételes esetek?
Az a gond veled hogy nem bírod felfogni hogy a leszbikus nők azért leszbikusak mert a NŐKHÖZ vonzódnak. K*rvára nem érdekli őket hogy te mennyire kívánod őket, mennyire kielégítenéd őket mert nem vonzódnak a férfiakhoz. Szerintem nem olyan bonyolult megérteni.
A másik gond hogy alapvető dolgokkal nem vagy tisztában hogy működik egy női test. A leszbikus nők tisztában vannak azzal hogy a nőknek folyásuk van, ez van... Nem tudunk vele mit csinálni, természetes dolog.
“48-as: Te mindig azt az információt keresed, amivel a férfiakat támadhatod”
Áruld már el melyik mondatommal támadtam a férfiakat?
Semmi bajom velük, amíg fel bírják fogni hogy maximum barátként tekintek rájuk, szexuálisan hidegen hagynak.
Nem azt mondtam hogy büdösen működik egy női test, hanem azt hogy önmagaban a folyás egy normális dolog.
Ha te eddig olyan nőkkel találkoztál akik büdösek voltak és igénytelenek, akkor az a te szegénységi bizonyítványod is hogy lefeküdtél velük.
A női és férfi nemiszervnek is Ugyanúgy van szaga. Ha valakinek fürdés után is erős szaga van akkor ott gond van.
Mit akarsz tenni, megerőszakolsz egy leszbikust? Máshogy nem fog összefeküdni veled olyan nő aki a nőhöz vonzódik. Te se adnád be a derekad egy meleg pasinak, minket is ugyanígy hidegen hagynak a férfiak, szomorú hogy ezt magyarázni kell.
Inkább olvasgass kicsit a női test anatómiájáról, mert halvány lövésed sincs róla.
, Ha egy leszbikus ilyen, akkor nem sok köze van a nőiességhez.:) "
Heee, pedig deee. Nincs kedvem részletekbe menni, de külsőre elég nőies vagyok. Belsőre, gondolom... 🤷♀️ De igazából mit is jelent belsőre nőiesnek lenni? Mitől lesz egy nőnek nőies személyisége? Te se tudod megmondani, ugyi?
Meg érted. Miért csak a férfiak privilégiuma a fingást fingásnak hívni és poénkodni vele? Meg én miért nem szólhatok vissza valami vicceset vagy viccesnek szántat?
Meg érted... Örülj neki, hogy csak ennyit kaptál. Mert bőven kimerítetted a zaklatás fogalmát.
A másik meg az, hogy ilyent írni egy idegennek, hogy "az orromat a SEGGEDBE dugnám". Vagy inkább ahhoz... Hát örülj neki, hogy csak arcbafingást kapnál. :D
Remélem sose találkozom élőben a kerdezővel
Nagyon ijesztő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!