Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális leszbikus lányoknál?
Szia
Én meg fiú vagyok viszont szeretném kipróbálni egy lánnyal hogy én vagyok a "nő" úgyhogy semmi gond ezzel sztem.
Vannak az ún. pillow princess ek, vagyis olyan leszbikusok/biszexek akiket kielégít a párjuk, de nem viszonozzák. Magyarul passzívak mindig.
Egyéjszakást lehet találni ilyet, de ha rendes kapcsolatot akarsz egy lánnyal, legtöbb esetben azért kölcsönösség van. Én pl nem bírnám elviselni hogy sose nyúlhassak a páromhoz.
Nálam kizáró ok lenne ha nem erhetnék a másikhoz
Szerintem úgy elég hamar kihuny a tűz
Ahány ember,annyi féle...
Én hiányolnám azt a részét,hogy a másik felsőtestéhez hozzáérjek,viszont a többivel szerintem ellennék.
Én régen éreztem így magam, amikor rájöttem hogy a lányok tetszenek.
Nem akartam elfogadni magam testileg később rájöttem, de telt múlt az idő és mára már sokkal szívesebben kapok mint adok. Bár lehet ez csak a mérhetetlen lustaságomnak köszönhető :D
Exem is ilyen volt, nincs ezzel semmi gond szerintem :)
18/L
Szerintem is teljesen rendben van🙂
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!