Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori mai világba h 18 év alatt már valaki leszbikus?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 21:39
2/8 anonim válasza:
14 évesen én már tudtam hogy a lányok tetszenek. Most vagyok 23, és ez még nem változott.
17-18 évesen legtöbben már tudják, hogy melyik nemhez vonzódnak.
3/8 *Felhasználói név válasza:
Annyira, mint a régi világba is
Nem a személyivel érkezik sem a felnőttkorral xd
4/8 anonim válasza:
Amennyire eddig is az volt, 18 éves korra a szexuális preferencia már bőven kialakul, csak max. még nem fogadják el sokan saját magukat, még háborúznak saját maguk ellen, mire belátják ezt a csatát csak az elfogadással nyerhetik meg.
5/8 anonim válasza:
Pont annyira mint hogy valaki 18 év alatt hetero,vagy bi, meleg,stb.
6/8 kovpet válasza:
Már leszbikus? Hogyhogy már? Ez nem valami betegség, ami az idővel kialakul vagy elterjed.
Az is meglep amúgy, ha valaki 18 éves korára "már" hetero?
7/8 TENGEERPICI válasza:
Amikor kialakul a szexuális érdeklődési köre, akkor már tudható az érdeklődési köre. _ " Leszbikus szó jelentése: Azonos nemet kedvelő nő, aki nemileg másik nőhöz vonzódik, másik nővel szerelmeskedik. " - Vannak akik férjhez mennek, még gyermeket is szülnek. Vannak akik a másik nemmel is szeretkeznek. Nemi vonzódása a nő a nőhöz! TENGERPICI 2021.04.08.
8/8 *Felhasználói név válasza:
Picim rosszul regizted be a neved 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!