Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, szoktatok képcserézni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok képcserézni?

Figyelt kérdés

Pasik rendszeresen küldenek meztelen képeket, de lányokat még nem láttam. Én szoktam, és érdekel, hogy csinálja-e más is.

(Azok a férfiak, akik bármit is írni akarnak, nézzék meg a kategóriát!)

2021. ápr. 2. 18:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam, de pl, arcképeset soha. Bármikoe felhasználható. Azt csak páromnak mernék.

26/L

2021. máj. 21. 08:46
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Tudom hogy hetero pasiként nem az én kategóriám, de most szexuális vonzódástól függetlenül, miért ne küldenének a nők és férfiak?

Viszont ahogy a többen is írtátok, csak arc nélkülit (én is csak ilyet mutatok és tényleg ilyet is várok). Meg ha csak úgy alakul a beszélgetés.

Amúgy pont arra jó a személyes tali ( vagy esetlegesen még a kamos beszélgetés) hogy legyen valamiféle képed a másikról!

2021. máj. 21. 10:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van is erre egy snapchat csoportom
2021. szept. 22. 06:54
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Igen.

Szerintem ha nincs benne az arcunk simán. Kicsi örömszerzés. Bár lánnyal eddig még csak egyszer jött össze.

Nem értem miért ennyire prűd sok nő. Nen vagyok érzéketlen. Sőt! De, ha szexet akarunk, nyilván nem fogom a romantikus mézes madzagot elhúzni előtte.

2021. szept. 22. 09:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Snapen könnyű úgy, hogy ne mentsék le és kamus képet sem lehet küldeni, mert látom ha a galériából küldi 😊

23/L

2021. szept. 22. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Én azért nem küldök magamról, mert én is kaptam már annyi képet, hogy simán kiadhatnám magam másnak. Kérsz képet, én elküldök egyet, amit a múltkor kaptam, te meg boldog vagy. Mi értelme ennek? Szerintem sokan, akik nekem is kéretlenül küldenek, nem is sajátot használnak, és csak újabb képekre vadásznak, amivel aztán majd nekik tetsző lányoktól képeit csalhatják ki. Ez kb. így működik.
2021. szept. 22. 13:35
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
Apropó, valaki meggyőződött már arról, hogy kicsoda is ez a rejtélyes kérdező?
2021. okt. 4. 15:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Én szoktam. Lányok írhatnak. 😉

18l

2021. nov. 23. 22:09
 19/23 anonim ***** válasza:

Én igen! Időnként itt is.

20l

2022. jan. 30. 15:03
 20/23 anonim válasza:
0%

Aki szokott az nyugodtan felvehet:D

marco_budapest

2022. márc. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!