Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két kiszemelt között csak annyi a különbség, hogy egyikük leszbikus, a másik biszexuális, melyiket választanátok?
Én a biszex lányt választanám, mert én is biszex vagyok, lehet jobban megértenénk egymást, mint a leszbikus hasonmásával.
De tuti van köztük különbség személyiségben, meg külsőben is, olyan nincs, hogy 2 ember full egyforma.
Két ember nem lehet annyira egyenlő számomra, hogy csupán a szexualitásuk alapján válasszak köztük.
De tegyük fel, (nyilván nem így van) mindegyik ugyanannyira tetszik... még biszexként is komoly dilemma, mert egyik oldalról megérti azt, milyen biszexnek lenni (régen, mikor leszbikusnak vallottam, csak leszbikussal jöttem volna össze mert komoly fenntartásaim voltak a biszex lányokkal kapcsolatban, most megtapasztalva a másik oldalt, másképp is gondolkodok, hogy mi hát attól még, hogy nagyobb réteg közül "válogathatunk", nem tesz minket r*banccá..). Egy leszbikus meg olyan... pure, meg na. na! Lényeg, hogy ha a leszbikus lány elfogadna engem úgy, ahogy vagyok, megbízna bennem, őt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!