Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Nők! Volt hogy olyannal feküdtetek le akivel utána megbántad? L
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 07:11
11/17 anonim válasza:
Hasonló, mint 4esnek. Bár nem bántam meg, csak nagyon sokáig fura érzés volt utána a társaságában ugy tenni, mintha nem lett volna semmi ilyesmi.
12/17 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Sajnos nem is egyszer.. Ilyenkor mindig ittas voltam.
15/17 anonim válasza:
Nem, mindenkivel jó volt, és nem bántam meg egyiket sem.
16/17 anonim válasza:
Volt, igen...évek óta vágytam rá és ezt vele is tudattam egy ittas buli alkalmával. Nagyon ki akartam vele próbálni a szexet(egyben az első szerelmem is volt,ami viszonzatlan maradt). Egy kicsit smároltunk. "Biztos ezt akarod"? "Igen"-feleltem. Sajnos félreértettük egymást.Lefeküdtem vele egy "édes"hármas alkalmával, végül csak én kényeztettem őt és el is élvezett, de nem viszonzott semmit sem, kb. hozzám sem ért. Később kiderült, hogy soha a büdös életben nem akart velem lefeküdni, nem vágyott rám. Bezzeg az első négy alkalommal, amikor megcsókolt, ugrált a gyomra a kis k.cs.gnek...
17/17 anonim válasza:
Volt.
Nem is egy.De mindből tanultam valamit,és azóta csak olyannal van akármi is,akivel kölcsönösek a dolgok,és akit őszintén szeretek....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!