Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt részetek bántalmazó ( nem verésre gondolok ez alladt) kapcsolatban? Mik voltak benne?
Igen.. Rommácsalt, hazudozott. Ha meg akartam beszélni a problémákat csak visszatámadni tudott és nem érvelt, nem tudott miért kiállni.. Aztán sértődés, bünti.. Nem beszélt velem egy ideig. Az alapból önbizalomhiányos lelkemet szrrá alázta.. pl: nem vagyok egy vékony lány, és megkaptam egy nap alatt negyedszer is, hogy ő válogatós, és hogy jobb lenne de természetesen csak az egészségem miatt lefogyni (amin hozzátenném hogy dolgozok.. De tudja h nem 2 nap alatt megy le) oké hogy zavarja amúgy, csak nem értem, amikor összejöttünk még 4 kilóval több voltam, mint amikor elkezdett ezzel piszkálni.. Akkor nem voltam dagadt neki amikor összejöttünk?!
Ha rakerdeztem, hogy amúgy éppen mit csinál nulla hiteles válasz. Én korrekt voltam vele, mindent elmondtam neki, hogy éppen milyen gondolataim vannak, kivel merre járok, mert szerintem ez így korrekt. Nem vagyok betegesen féltékeny, de miután megcsalt és kiderült gondoltam az által lesz újra bizalom, ha ad rá okot.. De ő tovább hazudozott és titkolózott.
Állandóan szexelni akart, ami nem gond, de nekem kisebb az "étvágyam" emiatt többször volt olyan, hogy én a kedvére tettem, de mondtam, hogy most visszafelé ne, aztán amikor nekem lett volna ilyesmire igényem az természetesen semmibe lett véve. Sokszor a vége felé fizikálisan is fájt amit csinált.. Nem figyelt ram se érzelmileg se testileg. Egy önző sz@r volt és örülök, hogy egy hónapja vége lett.
23/p/l
Bántalmazónak nem mondanám, inkább csak mérgező kapcsolat volt.
Kölcsönösen leszívtuk egymás enegiáit, elbeszéltünk egymás mellett, és nagyon más féle életmódunk volt. Én szerettem volna koncertre, múzeumba, színházba, korizni, kirándulni menni. Ő szívesebben lett volna otthon, és a szociális fóbiájának se tett jót, ha én vittem volna randizni.
Én álmodozós, romantikus alkat vagyok, ő meg szeretett összeesküvés elméleteken, a világ összes nyomorúságán rágódni, amitől én kiakadtam, felkavart érzelmileg.
Őt nem igazán izgatta, hogy mit dolgozik, szíve szerint kiköltözött volna az isten háta mögé, valahova vidékre.
Nekem egy nagyváros az ideális, szeretem ha a munkám érdemben hasznos is, nem csak aktákat tologatok.
Ezekből csúnya sértődések, veszekedések voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!