Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi ez a ,,superstraights" hullám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a ,,superstraights" hullám?

Figyelt kérdés
Valaki tud erről valamit? Tudom,hogy nem csak erre a kategóriára tartozik,de talán a többi kategóriából is ide találnak,akiket érint,mert most tényleg nem tudom mi ez,és neten sem láttam róla magyarul cikket.
2021. márc. 11. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Super straight = valódi hetero, azaz aki csak ellenkező neműekhez vonzódik. Arra találták ki, hogy kizárják a magukat nőnek képzelő férfiakat.
2021. márc. 11. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Állítólag ez a divathullám már tart pár milliárd éve a bolygón az állatvilágban, meg az embereknél is amióta megjelent a földön. Igaz ettől melegek, biszexek, leszbiusok mindig is voltak, amit hol üldöztek, hol nem. Csak nem találtak ki magukra az emberek mindenféle kifejezéseket. Ez utóbbi tényleg divat, korábban csak annyit mondott magáról valaki: hetero vagyok.
2021. márc. 11. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Transzfóbia lesz az.

Most ez a legújabb, hogy áldozatnak érezhessék magukat.

Soha senki nem kötelezte őket, hogy xynal randizzanak, de mégis meghurcolva érzik magukat🙃

2021. márc. 12. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Azt hiszik hogy bemutattak valami hatalmas görbe tükröt az lmbtq-nak. Pedig ez az egész mozgalom óvoda, nem pedig pengeéles kritika, ahogy ők hiszik.

Senki nem állította hogyha nem tudsz transszal lenni akkor transzfób vagy.

De megpróbálják kiforgatni a szavainkat.

Ami alapvető azt nem kell kimondani. De ők mégis nagyon bizonygatni akarják hogy mennyire heterok. Most megy a poénkodás hogy “jajj minket super straighteket nem fogadtok el” 🤦‍♀️

2021. márc. 12. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Szuper bohócok.🤡 A zászlójuk meg a grinder logójának a színei. Mégha egy csapat 10 éves kisfiú találta volna ki ezt a "mozgalmat", az is gáz lett volna, de az inkább az "elvan a gyerek" kategória.:D De így... szekunder szégyenérzet.

Nem baj, én jót nevetek a bohóckodásukon.:D Főleg, mikor a saját fegyverüket használom ellenük: "én nem fogadlak el, mert tíltja a vallásom.:33"

2021. márc. 12. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg a Grindr is. Nekem az Orange is two black jutott egyből eszembe a logojukról .
2021. márc. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!