Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Veletek néha van olyan egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek néha van olyan egy szakítás után vagy akkor amikor hosszabb ideig egy lánnyal se beszélgettek “úgy”, hogy elbizonytalanodtok?

Figyelt kérdés
Velem most ez a helyzet, elgondolkozok rajta, hogy lehet hetero vagyok, de ahogy arra gondolok, hogy férfihoz kéne érnem nem tudom elképzelni és nem is nagyon érzem úgy, hogy nekem az kellemes lenne, de néha ha látok egy szebb férfi arcot tetszik, de az se úgy, hogy vonzó hanem esztétikus vagy nem is tudom.

2021. márc. 9. 23:21
 1/8 A kérdező kommentje:

Annyi még kicsit közbejátszhat, hogy a szüleim nagyon nyomatjak rám azt, hogy mikor lesz fiúm stb. de nem akarok magamra erőszakolni semmit amit nem akarok

Nem akarok nyavalyogni, de valaki könyörgök írjon akivel ezt meg tudom beszélni🥺🥺🥺

2021. márc. 9. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Írhatok?
2021. márc. 9. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Több oldalról nyomás alatt állsz, ha leszbikus lennél - bár max. biszex lehetsz nem leszbikus - akkor effektív szexuális vágyat éreznél más nők iránt, nem pedig csak magadban lévő bizonytalanságot sz'tem.
2021. márc. 10. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose éreztem semmit férfiak iránt. Voltam tagadásban és bemagyaráztam magamnak mennyire tetszik egy egy fiú, mondjuk igaz hogyha meglátok egy jó pasit akkor megnézem hogy amarha milyen helyes, de nem tudnék soha lefeküdni egyel sem, pláne érezni irántuk valamit.
2021. márc. 10. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Néha nekem is eszembe jut, hogy mi van, ha mégsem vagyok leszbikus, de ezek a bizonytalanságok rögtön elmúlnak, ha belegondolok, hogy együtt legyek férfival. Tudom, hogy nem menne.
2021. márc. 10. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az esztétikai és a szexuális vonzalom nem ugyanaz.

Ahogy egy heteró csaj is tudja, hogy pl egy Victoria's Secret modellnek bomba alakja van, úgy te is látod, hogy melyik csávók helyesek.

Nyilván az egész körülötted lévő világból dől a heteroszexualitás. Pláne a lányokat méginkább arra nevelik, hogy az élet 25 fölött már arról kell, hogy esküvő-férj-gyerek-házimunka-anyaság. Sokaknak tényleg azon múlik az önbecsülésük, hogy jó feleségek-e, és az identitásuk az, hogy ők nagybetűs Anyák.

Teljesen normális szerintem, ha időnként nem találod a helyed ebben az egészben, kicsit elbizonytalanodsz.

2021. márc. 10. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

Fiúval is volt már, de lánnyal viszont mindig, ők jobban ráereznek.

Meg lánnyal meg se lehetne játszani, mert észrevennék.

2021. márc. 10. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ide akartam írni bocsi
2021. márc. 10. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!