Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az első szex a mi esetünkben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szex a mi esetünkben is nagyon fájdalmas?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 08:25
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
A heterók esetében sem fájdalmas... Mondjuk tudunk mi is fogazni (hiszi a piszi, tudom, de volt már aki véletlenül összerágott :D), meg karmolni. Kívül is, belül is. Az is tud fájni, úgyhogy kapcsolatban tapasztalatlan kezűek csak rövid körömmel legyenek.
2021. febr. 28. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
A nyalástól nem szakad ki a szűzhártya...
2021. febr. 28. 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
A leszbikus szex egészen más kategória, nem lehet összehasonlítani azzal a valamivel, amit a férfiak produkálnak. A lányoknak nem öröm, ha fájdalmat okozhatnak és nem csak magukra gondolnak. :)
2021. febr. 28. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
#2 de ujjazástól, vagy esetleg segédeszköztől kiszakadhat. Meg amúgy sporttól is.
2021. febr. 28. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem, máshogy is megy a dolog.

A szűzhártya egy gyűrű, szóval pl tampont simán tudsz vele hordani, és ki is lehet tágítani, úgy hogy nem okozol sérülést.

De igen, meg tud karomlni, és harapni is.

2021. febr. 28. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy fáj! Ép ellenkezőleg! Csodás érzés!
2021. febr. 28. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Basszus, hát már hogy ne fájna! Nem igazán a mennyei öröm ül ki annak a szerencsétlen szűz lánynak az arcára, akinek 3-4 ujjat betol valaki!!! Legyen már eszetek!

Nekem még 2 is sok volt annak idején...

2021. febr. 28. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha figyeltek egymásra, össze tudtok hangolódni, akkor max feszíteni fog. Mindenképp legyen sok előjáték, tudom, a heterok szerint a leszbikus szex maga az előjáték csak, de ez nem egészen így van, szóval legyen sok csók, simogatás, nyalás és fokozatosság. Nagyon nem vagyok szűz, ráadásul annyira leszbikus vagyok, hogy csak nőkkel voltam, és még mindig meg tudnak lepni a nők,hogy néha mennyire figyelmetlenek, milyen durván tudják minden fokozatosság nélkül több ujjukat is betolni, de pozitív, hogy többségük, ha jelzem, hogy nem túl kellemes ez így, akkor többé nem csinál ilyet, sajnos nem mindenki még így sem. Szóval nem, nem minden csodálatos két nő között sem, viszont általában két figyelmes ember között egész jól szokott elsülni.
2021. febr. 28. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy az 1. szex fájdalmas (akár hetero, akár nem) kicsit általánosító. Sok esetben lehet az, és ha van behatolás (akár ujjal, akár vmi eszközzel) , akkor leszbikus szexben is lehet fájdalmas.

Megoldás: ellazulás, figyelem a másikra, óvatosság, kommunikálás.

2021. febr. 28. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha szép lépcsőzetesen csinálja akkor nem.

A heteró szexben szimultán próbálnak egymás kedvére tenni a felek.

Leszbikus szexnél általában az van, hogy egyszer az egyik fél van kényeztetve, máskor a másik. Azt, hogy a "te időd" alatt mit csinál a csaj, nem determinálja az ő élvezetét, szóval az lesz, ami neked kellemes.

Ráadásul ha behatolós szexet akartok, akkor n+1 különböző cuccot lehet hozzá venni, ami neked anatómiailag, esztétikailag stb bejön.

Nem 15 centi csak 10 kéne? Lehet olyat kapni.

Túl puha, keményebb jobb lenne? Lehet pl üveg dildót venni.

Túl kemény, valami lágyabb kellene? Lehet szilikonosat venni.

Nem akarod, hogy úgy nézzen ki mint egy pénisz? Lehet szivárványszínű, csillámos unikornis szarv formát venni.

Azt akarod, hogy farok szerű legyen? Lehet kapni 1000 meg 1 bőrszínben, méretben, kialakításban.

És egy csomó mindent lehet kézzel is csinálni, szájjal is, és van temérdek szuper nem behatolós szexjáték, pl csikló izgatók, hitachi magic wand...

2021. febr. 28. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!