Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki tud erre magyarázatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud erre magyarázatot adni?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha elkezdek valakivel beszélgetni és tök jól alakul az egész, aztán egyszercsak minden ok nélkül felszívódik. Veled volt már ilyen? Vagy te voltál már az a fél aki eltűnik csak úgy?

2021. febr. 23. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Vagy épp csak rájött, hogy mégse te leszel az...
2021. febr. 24. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerkedés ilyen, néha az egyik vagy mindkét fél rájön, hogy nem klappolnak a dolgok.

Lehet ez bármi, pl idegesít az illető, valami beteg fétise van, gyerekes, buta, tudálékos, nincs ízlése, nincs jövőképe, vallási vagy politikai nézeteitek össze egyeztethetetlenek, lekezelő veled, vagy épp túlzottan csüng rajtad, kiderül hogy unalmas...

Ezernyi ilyen személyes red flag van, és én abszolúte megértem, ha valaki rájön, hogy összeférhetetlenség van, és inkább nem raboljuk egymás idejét.

Én igyelszek tekintettel lenni a mások komfort zónájára, mert volt dolgom jópár creep jellegű csajjal akiktől szó szerint menekülhetnékem volt.

Példák (ez több nő, az évek során):

-kiderül róla, hogy BPDje van, és kéthavonta cserélgeti a partnereit, sokszor a csajok tudta nélkül párhuzamosan is, de ne kritizáljam, mert neki ez tünet, szóval ő ilyen és kész. Mesélt több """hisztis""" exéről is, és nos, sejtettem, hogy lehet nem az exek itt a probléma

-kiderült, hogy egy 2 év alatti kisgyereke van, akinek az apjával egy fedél alatt laknak

-a második randin már szerelmet vallott egybhatalmas csokor rózsával, és össze akart bútorozni öt nap [!!!!] ismeretség után. Hajnal 3ig írogatott, de csak két szót, hogy "szeretlek kicsim" meg "hiányzol bébi" és minden eggyes nap találkozni akart. A találkozókon kb semmit nem tudtam meg róla, érdemi beszélgetésünk nem volt, csak becenevek és ilyen babytalk, és rólam se kérdezett semmit. Sok sok kínos csend.

-furcsa összeesküvés elméletekkel bombázott, állandóan be volt szívva, és napokra befordult, mert valami önéletrajzi regényt írt?

-Kiderült róla, hogy 10 évvel idősebb mint amit profiljába írt, és a képei mind régiek

-vér katolikus volt a csaj, és szerinte a létezésünk is bűn, úgyhogy beszámolt rólunk a gyóntatópapnak, és aztán nekem sírta el az identitásválságát. Kb nem is ismertük egymást.

-pelenka fétise volt a csajnak, ilyen plüssmavikat gyűjtött, és cumisüvegből itta a reggeli kávéját. WTF??!?

Szóval sok tarka macskával fogsz találkozni, és vannak nők, akik nem tényleges emberi kapcsódást keresnek, hanem lelki szemetesládlát, testet amibe beleönthetik az összes fantáziájukat, vagy egyszerűen nincsenek kész egy kapcsolatra.

És olyan is van, hogy az ember megtalálja a párját, és akkor az összes többi jelentkező el van felejtve.

Ez van.

2021. febr. 24. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Útolsó,bocsi,de kiégek...ez már nagyon durva😳 Pont tegnap fejeztem be egy sorozatot ahol BDP-je volt a csajnak,és a másik lánnyal úgy tűnt mintha szórakozna.

Amúgy én általában akkor szívódok fel,ha nem jó a beszélgetés,hogy ugye ismerkedni akar,de nem tud beszélgetni,de ez a legelején lejön,nem pazarlom az időt ilyenre,mert már annyi ilyen volt,hogy a türelmem ilyen téren elfogyott,mert az ilyen nagyra teszi magát.

Meg van az amikor jó a beszélgetés,de nálam szokott ilyen lelki izé lenni,és én ezt el is szoktam mondani,hogy ne legyen meglepetés,mert olyankor napokra is eltűnhetek míg magamban lerendezem,de ez változhat,ha olyan a személy,akinek aztán majd elmondhatom mi zajlik bennem,meg ha csak rám jön legalább azt elmondani. (Nyilván mindenki ezt keresi,mert ő lesz a másik fél)

2021. febr. 24. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:

En is sokszor tuntem el.

Egyreszt nekem is ossze johetnek a dolgok amikor meg messengeren sem irok vissza nem hogy meg ide belepjek :D

Unalmas a partner, harapofogoval kell kihuzni mindent, csak magarol beszel. Rolam nem kerdez.

Vagy tulzottan ra van kattanva egy dologra pl szex.

Ismerkedni, beszelgetni azert szeretek. Es ez a minden nap mi van rajtad, nedves vagyok, te is?

Es mikor mas temara terelek csak vissza ter az illeto a szexhez.

En ezektol ia besokalok.

2021. márc. 8. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!