Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinél mi a különbség a baráti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél mi a különbség a baráti , szimpátián alapuló közeledés és a között, hogy többet is szeretnél egy csajtól?

Figyelt kérdés
Kinek mik a tapasztalatai?

2021. febr. 20. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak nem vagyok 100% biztos benne hogy a csaj szereti a lányokat és szingli, tuti hogy csak barátilag közeledek.

Ha valakit egy társkeresőn ismerek meg, az nyílt kártya, nyílt szándék. Irl max leszbikus buliban jutna eszembe közeledni valakihez.

2021. febr. 20. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Honnan sejthetem,hogy egy nőnek szintén bejönnek a nők?
2021. febr. 20. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig csak barátilag közeledem. Ha nem ismerem meg mint embert, honnan tudhatom, hogy akarok-e tőle egyáltalán bármi mást?
2021. márc. 9. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem barátilag többet érzek a másik iránt, akkor többet szemezek az illetővel, zavarban vagyok ha a közelemben van, gyakoribbak a "véletlenszerű" érintések, mint általában pl váll, derék, karsimogatás, ölelés esetleg ha jó a kapcsolatunk akkor puszi is belefér. Ha úgy látom, hogy kölcsönös a dolog, akkor szóban is igyekszem tapintatos célzásokat tenni.
2021. márc. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!