Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok már felizgulni?
Nagyon szeretem a barátnőm akivel másfél éve vagyok együtt. Az elején sokat szexeltünk, nagyon kívántam őt de mostmár soha nem tudok felizgulni nagyjából bármit csinál. Egyszerűen nem nedvesedem. Mi lehet a baj? Eszembe sem jutna elhagyni, de tudom hogy ez bántja és nem szeretnék fájdalmat okozni neki. Sokat aggódom rajt
Valaki valami jó tipp ? :(
21LL
A nedvesedés hiánya nem mindig van összefüggésben az izgalommal. Hasznéljatok síkosítót, bő nyálat.
Most kb mindenki depressziós, aminek tipikus tünete szexuális étvágytalanság.
Tél van, pandémiás helyzet, korán sötét van, noná hogy be vagy fordulva.
Ez nalunk is így volt
22LL vagyok én is
Nagyon sokat szeretkeztünk és rá jöttünk hogy kicsit ki kell mozduljunk mert megettük volna egymást :D
Így többet töltöttünk szabadlevegőn és eltereltük a gondolataink meg persze az unalmas kézmozdulatokat megspécizte a különböző játékszerek, helyszínek szóval ilyenek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!