Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb leszbikus miért a maszkulinebb lányokat kedveli?
NE legyél tom boyosabb!!! Hiteltelen lennél (azonnal ráéreznének), szóval felesleges. Azzal nem csak a partnered, de saját magad is becsapnád. Ez vagy TE így kell elfogadni ahogy vagy! Önmagad legyél mindig és mindenkor, ne egy megjátszott szerep!
Hidd el nagyon sok lány van aki a femme lányokat szereti (a femme-k között is). Egyébként sem minden 2. lánnyal akarsz kapcsolatot csak akivel kölcsönös a "match" nem igaz?
Ne változtass magadon! Nem hiszem, hogy jól tudnád érezni magad úgy, ha nem lehetsz önmagad. Hidd el, hogy lesz akinek pont Te tetszel, nem egy szerep, hanem aki tényleg Te vagy.
Én is femme vagyok és nekem is a femme lányok tetszenek.
Nehéz rájönni, hogy vajon a lányok tetszenek-e a másiknak, lehet ezért nem mertek közeledni hozzád..
Ha van kedved ismerkedni, beszélgetni írj :)
Nem tom nekem bejön ha valakin látszik, hogy a lányokat szereti. Imponál, hogy nőknek szeretne tetszeni, hogy nekem szól a dolog, és hogy meri vállalni. De ugyanakkor az elegancia, ún. dapper megjelenés a kedvencem, amikor látni, hogy nem igénytelenségből fiús valaki, hanem ad magára.
Mondjuk egy femme is másképp feminin mint egy heteró nő.
rossz helyen keresel.
Azért vagyok leszbikus mert a lányokat szeretem,azaz legyen a lehető leglányosabb.
(Ezt egy meleg srác mondta de én elegánsan lenyultam, es átformáltam)
7, egy butch csaj rohadtul nem férfi.
Ezt a kasc4masc ideológiát meg kár volt beşzopni, mert tulajdonképpen csak internalizált homofóbia, meg ez a pick me girl hülyeség ami az instán terjed összegyúrva.
Azt szeretsz akit akarsz, de mi a facért kell a többi nőbe belerúgni?
Én lányos lány vagyok, de az ilyentől a jóisten kíméljen meg. 🤮🤮🤮
Ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Komolyan? Az a baj hogy karcsú meg túl szép vagy 🤣🤣🤣🤣 ez már inkább vicces. Én fiús vagyok, elég sokat küldtek el azzal a dumával, hogy ők igazi nőket akarnak. Meg kell találni mindenkinek a párját, kinek ez tetszik kinek az. Most ha egy leszbikusnak egy fiús tetszik, attól ő még nőnek látja, nem férfinak.
Ne legyél tom boy ha nem vagy az, csak magadat erőszakolod meg, maradj femme és kész, én se tudnék femme lenne mert utálnám minden egyes percét. Maradj olyan amilyen és ne add fel.
Én ugyan azt érzem, mint te. Nagyon határozottan femme típus vagyok. Szerintem az átlagos hetero lányokhoz képest is kifejezetten lányos vagyok, ha lehet ilyet mondani😅
És ugyan úgy a femme típusú lányok jönnek be. Bár nagyon próbálok nyitott lenni, mert hát valljuk be, hasonló femme tipusú lányt találni nagyon nehéz.
Nem merem viszont kijelenteni, hogy leszbikus vagyok, de a Kinsey-skálán nagyon közel helyezném el magam a homoszexuálishoz. Viszont férfiak terén kizárólag a feminim férfiak jöhettek szóba világ életemben. Hosszú haj, nőies öltözködés és viselkedés és hozzá kell tennem, hogy sosem voltam még lánnyal kapcsolatban, pedig érzem, hogy az lenne a helyes út. De amúgyis nehéz ismerkedni, főleg ebben a helyzetben, hogy minden zárva van, nemhogy még femmeként femme lánnyal.
20 éves vagyok és keresem önmagam, simán el tudom képzelni, hogy egyszer jön majd egy lány és végre biztos leszek abban, hogy csak a lányokat szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!