Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a melleiteket néha simagatni az ágyban vagy tükör előtt?
Figyelt kérdés
Én minden előre tervezés nélkül, van hogy film nézés közben elkezdem simagatni és annyira felizgulok, hogy le kell stoppolnom a filmet.2021. febr. 13. 06:18
1/9 anonim válasza:
Néha megfogom csak úgy vagy tükör elött is milyenek
2/9 anonim válasza:
Simán szoktam. Szeretem tartani őket. Érezni a súlyukat. 24L
3/9 anonim válasza:
Igen, bár nem tartom magam leszbikusnak. A saját testem tetszik és jó érzés.
4/9 anonim válasza:
nekem akkora a cicim, hogy tudom a bimbót izgatni a nyelvemmel;)
5/9 *Felhasználói név válasza:
Fogni szoktam filmezes kozben
6/9 anonim válasza:
Szoktam igen, sajna volt már, hogy le is buktam. :D
7/9 anonim válasza:
Én van hogy csakúgy megfogom, végigsimítom. Ettől még nem izgulok fel, de szeretek hozzáérni. Nekem nem túl nagy(70/b) de megvagyok vele elégedve
Biszex L
8/9 anonim válasza:
Igen szoktam. Szeretem simogatni a melleimet. Elég érzékenyek. Nyalogatni a mellbimbóimat is vagy harapdálni. Szeri tem ez természetes dolog. 25L
9/9 anonim válasza:
Szoktam,de azt gondolom,hogy minden nő szokta akarva akaratlanul. 43N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!