Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig érzem amikor a barátnőm nyal, nem tudok elmenni az oráltól. Más is van így? Mit mondjak neki, hogy rávezessem?
30 éves vagyok és nem tom, sose szerettem ha nyalnak.
Az exemnek nem nagyon hagytam mert féltem hogy düdös lenne...
Na ezért nem szereted mert félsz hogy a barátnődnek büdös. Hidd el hogy èlvezi az sós ízét, az illatát. Nincs ennél az íznèl és illatnàl semmi amitől jobban gerjednék. A sajátomat is szeretem szagolgatni, kóstolgatni.
Csak engedd el magad és hagyd hogy élezze a puncidat.
Röviden, igen. Hoszabban:
"A ma alkalmazott antidepresszív gyógyszerek többsége okozhat szexuális téren fellépő mellékhatást. Ezek (mindkét nem esetében) a nemi vágy csökkenése, az orgazmus készség gyengülése, vagy megszűnése, az erogén zónák csökkenő érzékenysége. Nőknél a hüvely szárazsága lehet a panasz. Férfiaknál a merevedés és az ejakuláció sérülhet. Ha fellépnek ezek a panaszok, gyakran csak a terápia elhagyása után fognak megszűnni. A terápia idő előtti elhagyása viszont a depresszió kiújulását vonhatja maga után, annak minden veszélyével."
Én se tudok. Miért? Mert erősebb ingerekhez vagyok szokva. Különben nagyon imádom, csak az orgazmushoz nem elég.
Megoldás? Őszintének lenni. Ez az első.
Második lépés: egy kiadás nyalás után mellém feküdni vagy felém vagy ahogy éppen jön, és a csúcsra juttatni ujjal.
És a sértődés is elkerülhető, ha az ember jól kommunikál.
Nyócas vagyok. Szerintem igen, normális. Én szétmaszturbáltam a fejemet fiatalon, így ahhoz szoktam, hogy két ujjal, erősen nyomva, körkörösen masszírozva vagyok. Na, hát ehhez képest egy nyalás... Olyan ütés vs. simogatás. Ettől függetlenül imádom és órákig tudnám élvezni. :D (Ha erre jársz Szívem, ezt vésd az emlékezetedbe!! xD)
Az akkori barátnőm pedig annyira egy szelíd, szűz, istenbáránya volt, hogy 16 éves koráig SOHA nem nyúlt magához. Én voltam neki az első. De az a poén, hogy akármeddig nyalhattam, akármilyen intenzítással, technikával, nem sült el tőle.
Pedig vele mindennap együtt fürödtünk, gyakran szeretkezünk meztelenül, volt anál, többféle póz, többféle helyszín. Ágyon kívül nagybeszélgetések, hajnalig tartó nevetések, állandó ölelgetés, érintés. Az ágyban is nagy volt a szenvedély. Nagyon mélyen éreztünk egymás iránt, nagyon jól megvoltunk, úgyhogy azt sem mondhatjuk, hogy lelkigátaink voltak és amiatt nem tudtunk elélvezni a nyalástól.
Nem. Egyszerűen ilyen a testünk, nem olyan hiperérzékeny, hogy hüvelyből élvezzünk vagy nyalástól elélvezzünk. De ha nem vagyunk rendesen felizgatva, akkor még ujjal is piszok nehezen megyünk el.
Én nem zavartatom magam emiatt, ez természetes a számomra.
Az sem bánt különösebb, ha olykor-olykor nem jutunk a csúcsra. Mert annyi mindenből áll egy konkrét szeretkezés... Egy szenvedélyes, ölelkezős, játékos szex, amiben azért odatesszük magunkat a másikért... Lelkileg nagyon kielégítő, orgazmus nélkül is. Csakhát kevesen jutnak el idáig, sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!