Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért érzem úgy magam 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy magam 25 évesen is leszbikusként, mint egy gyerek?

Figyelt kérdés

Minden barátnőm férjnél van. Sokak már szültek is.

Valahogy mindig én maradok a baráti társaságomban, a gyerek.

Akinek ugyan van kapcsolata, de semmi házasság ugye... Szóval fogom valaha egy szinten érezni magam a barátaimmal?

Minél idősebb vagyok, annál inkább úgy érzem, hogy végülis már 18 évesen is volt kapcsolatom. 19 évesen pedig együtt éltem az akkori párommal.

Akárcsak a többiek akkoriban, persze mindenkinél másképp volt, de mintha én megragadtam volna azon a szinten, amin 18-19 évesen voltunk.

Persze már nem tanulok, hanem dolgozom, de mintha nem lépnék előre. Gondtalan nyaralások szervezése... jaj nekünk ez nem megy így, mi a gyerekekkel megyünk és a családdal... Mondják.

Sokszor úgy érzem magam, mint egy gyerek. Legalábbis, mint egy tini, aki ott megragadt, hogy hétvégente ráérek bulizni esetleg, vagy eszembejut olyan butaság mint, menjünk el nyaralni, akárcsak a régi szép időkben, a csajokkal. De ugye ez már nincs így. Nem is lesz soha.

Megértem, hogy nekik ez másképp megy, hiszen családot alapítottak, a kapcsolatuk is... Nem mondhatják azt egyik napról a másikra, hogy szakítok, hiszen gyerek, és papirok kötik őket össze a párjukkal. Az én nyakamban nincs ennyi felelősség. Ők már egy egészen más szinten vannak, mint én.

Ti tudtok azonosulni a problémámmal?

(Pláne nálam idősebb leszbikusokhoz szól a kérdésem.)

2021. febr. 7. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Én ezt csak nagybetűsen ✋SZABADSÁGNAK🤚 hívom és kevés olyan dolog van amiért ennyire hálás lehetek az életben mint ezért. Utazni,kipróbálni folyton új dolgokat,tapasztalni mindent amit csak lehet. Én így imádom az életem. Viszont átérzem a problémádat és nem véletlen az én életemben se hogy egyre kevesebb hetero családos barátom van. Egyszerűen elfogynak a közös témák. Szerteágaznak az életeink és jönnek új baratsagok. Nekem is meg nekik is

Meg fogod te is találni azt a társaságot amiben nem fogod gyereknek érezni magad

2021. febr. 8. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Megsúgom a titkot :)

Az lehet hogy a te barátaid nyaggatnak, hogy mikor lesz már gyerek.

De a legtöbb házas ember legyen az férfi vagy nő irigyel téged! És lennénk újra a te helyzetedben. Ha csak egy-egy napra is! De minden házas ember szeretne kiszabadulni és elmenni bulizni a barátokkal, barátnőkkel.

Minden házas/ foglalt ember erre vágyik! Aki mást mond az hazudik….

2021. febr. 8. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tom, nekem ez sose volt probléma.

A barátnõm se,én se szeretnénk gyereket, de csak házi kedvenceket. Mondjui mi nem is vagyunk túl szociálisak, általában ketten eggyütt megyünk el bulizni, a baráti kör meg kicsi. Most meg amúgy se lehet semmit csinálni, mert minden zárva a korona miatt.

A legjobb barátnõmnek kicsi gyereke van, és úgy néz ki én leszek neki a “nagynéni” aki jön indokolatlan mennyiségû édességgel...

2021. febr. 8. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!