Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire bíztok meg a biszexek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bíztok meg a biszexekben?

Figyelt kérdés
Nem lehet általánosan venni minden biszexet,hiszen személyiségfüggő,de mégis vélemények érdekelnének.
2021. febr. 2. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem és ő is engem akkor teljesen
2021. febr. 2. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Életem szerelme is biszex, teljesen megbízok benne. Fél éve vagyunk csak együtt, de senkivel nem tudtam elképzelni az életem eddig, csak vele.
2021. febr. 2. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mondják, hogy azért mert valaki biszex, sokkal hűtlenebb bár nem feltétlen van így. Bár én leszbikus vagyok, és csak leszbikus barátnőm volt, nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre szerintem nem a szexualitástól függ ez az egész, ha kellőképp figyelmet, törődést kap valaki, legyen szó bármilyen szexualitástól, az illető nem fog megcsalni. :)
2021. febr. 2. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem ettől függ. Ismerek egy csomó fuckgirl leszbikust, akik minden héten más lánnyal vannak, meg olyan biszex lányt is, aki évek óta halálosan szerelmes egy lányba, a csillagokat is lehozná neki, és rá se nézz másra.
2021. febr. 2. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A hűség nem a szexualitástól függ..

Én biszex vagyok és amikor valakit szeretek, vele vagyok, akkor teljes mértékben, csak és kizárólag ő létezik a számomra.

2021. febr. 3. 00:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért ez nem ilyen specifikus mint a mesékben. Attól hogy "szeret" valakit még vannak vágyai. És mivel biszexként van összehasonlítási alapja egy idő után úgyis hiányozni fog neki az igazi szex.
2021. febr. 4. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

5 vagyok

6os nem feltétlen van igazad, lehet helyettesíteni az igazi szexet, és ha jól csinálják és kielégítő, akkor nem akar majd mást. És az se biztos, hogy van összehasonlítási alapja.

2021. febr. 4. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nők hiányoznak amikor pasim van.

De még így is a pasik bíznak meg jobban bennem, egyet sem zavart még hogy biszex vagyok.

A nők nehezebben fogadják el, pedig ha szeretek egy nőt, akkor ő kell és nem egy farok.

2021. febr. 4. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg tudok bízni bennük, a hűség nem ettől függ. Leszbikus is megcsalhat.
2021. febr. 4. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!