Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bíztok meg a biszexekben?
Figyelt kérdés
Nem lehet általánosan venni minden biszexet,hiszen személyiségfüggő,de mégis vélemények érdekelnének.2021. febr. 2. 13:59
1/9 anonim válasza:
Ha szeretem és ő is engem akkor teljesen
2/9 anonim válasza:
Életem szerelme is biszex, teljesen megbízok benne. Fél éve vagyunk csak együtt, de senkivel nem tudtam elképzelni az életem eddig, csak vele.
3/9 anonim válasza:
Sokan mondják, hogy azért mert valaki biszex, sokkal hűtlenebb bár nem feltétlen van így. Bár én leszbikus vagyok, és csak leszbikus barátnőm volt, nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre szerintem nem a szexualitástól függ ez az egész, ha kellőképp figyelmet, törődést kap valaki, legyen szó bármilyen szexualitástól, az illető nem fog megcsalni. :)
4/9 anonim válasza:
Nem ettől függ. Ismerek egy csomó fuckgirl leszbikust, akik minden héten más lánnyal vannak, meg olyan biszex lányt is, aki évek óta halálosan szerelmes egy lányba, a csillagokat is lehozná neki, és rá se nézz másra.
5/9 anonim válasza:
A hűség nem a szexualitástól függ..
Én biszex vagyok és amikor valakit szeretek, vele vagyok, akkor teljes mértékben, csak és kizárólag ő létezik a számomra.
6/9 anonim válasza:
Azért ez nem ilyen specifikus mint a mesékben. Attól hogy "szeret" valakit még vannak vágyai. És mivel biszexként van összehasonlítási alapja egy idő után úgyis hiányozni fog neki az igazi szex.
7/9 anonim válasza:
5 vagyok
6os nem feltétlen van igazad, lehet helyettesíteni az igazi szexet, és ha jól csinálják és kielégítő, akkor nem akar majd mást. És az se biztos, hogy van összehasonlítási alapja.
8/9 anonim válasza:
Nekem a nők hiányoznak amikor pasim van.
De még így is a pasik bíznak meg jobban bennem, egyet sem zavart még hogy biszex vagyok.
A nők nehezebben fogadják el, pedig ha szeretek egy nőt, akkor ő kell és nem egy farok.
9/9 anonim válasza:
Meg tudok bízni bennük, a hűség nem ettől függ. Leszbikus is megcsalhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!