Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt leszbi lány ki vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt leszbi lány ki véleményt tudna írni? Én már nem tudom hová tegyem ezt az egészét

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy olyan heteró kapcsolatból léptem ki, ahol már nem voltam tisztelve, szeretve, de igazából én léptem ki, mert hogy több szeretetet kaptam a barátnömtöl, mint a barátomtol.

Megszerettem..! Annyira megszerettem ezt a lányt, ahogy soha nem gondoltam volna. Én azt hittem, hogy azért mert tőle megkaptam azt az adag szeretetet, amire szükségem lett volna a

kapcsolatomban, és nem kaptam meg. Mi mindig ölelkeztünk, és mindig az autóban ülünk, és fogja a kezem, bármikor segít, és ezt bebizonyította. Együtt dolgozunk, munka után eggyütt járunk ide-oda, eggyüt járunk el hétvégente, és emiatt azt hittem hogy csak egy fellángolás,mivel hogy ez jobb mint a kapcsolatom volt, és hogy ez majd elmúlik.. Most már egy éve folyik ez, még mindig azt érzem, hogy én szeretem öt, annyira hogy leélném vele az életem akkor is ha lány..

Elmondtam neki, és azt mondta hogy ö nem érzi ugyanezt. Pedig a városba járunk kézenfogva, folyton ölelgetjük egymást, mindenhová eggyüt járunk, fogdossa a fülem és féltékeny, amit viccelve mond el..

Igazából azt sem tudom, hogy létezik hogy most jöjjek rá,hogy a lányok is bejönnek, vagy csak ő fogott meg ennyire (azt még elmondom, hogy egy fiús lány, rövid haj, focista)?

A másik az meg az, hogy nem tudom miért viselkedik igy velem, ha ő nem érzi ugyanazt, pont olyanok vagyunk mint akik eggyüt vannak, csak nincs csók és sex, ami valahol jó, mert nem tudom beleképzelni magam :)

Viszont azt tudom hogy szeret, mint barátnő, tudom hogy bízik bennem, és hogy számít rám. De én úgy igazán szeretem :))

Nagyon megköszönöm, hogy ha valaki leír egy véleményt.

Remélem valamennyire érthetö,igazából már én sem értek semmit.

A helyesírásért bocsánat, külföldön élek már pár éve, rég nem beszéltem magyar nyelvet.

Járt még így valaki?

#érintés #szerelem #leszbikus #fiús lány #Furcsakapcsolat #Igazánszeretem
2021. jan. 31. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy vannak olyan emberek akik nagyon nyitottak, és ezt néha könnyű félreérteni.

Én hetero vagyok és van egy leszbi barátnőm, imádom őt, szívesen fogom a kezét, ha megfogja az enyémet, megölelem, és egy kicsit belém esett. Megmondtam neki, hogy én nem így érzek, ettől függetlenül nagyon szeretem, mint BARÁT-ot, csakis mint barátot.

Nem feltétlenül leszbi, csak azért mert le van nyírva a haja meg focizik, ez tetszik neki, ilyen a személyisége, a szexuális beállítottság teljesen más kérdés.

Az is lehet hogy leszbi, vagy bi, és szeret téged de nem szerelemből.

Ha elmondtad és az ő válasza nemleges, akkor sajnos ezen tovább kell lépned és újra barátként tekinteni rá. Tudom hogy ez baromi nehéz.

2021. jan. 31. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja, már a nehezén túl vagyok, csak mikor látom hogy mennyire féltékeny, mindig felmerül bennem ez, hogy miért? És ha rákérdeztem azt mondja mindig, hogy csak vicc
2021. febr. 1. 06:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hééé nálam is hasonló a helyzet, csak velem együtt aludt a barátnőm, és amiatt. (meg a kézfogás-ölelkezés-puszik nálunk is mennek)

Én tartom magam ahhoz, hogy nem vagyok szerelmes belé, csak jól esik, hogy valaki szeret / szimplán csak vonzódom hozzá.

Ahogy az egyes is mondta, vannak ilyen emberek, akik ennyire nyitottak. De nem csak a melegeknél, heteróknál is. Egyszerűen ők tényleg csak ennyire kedvesek, ilyen a személyiségük, és ezt a másik fél könnyen félre tudja érteni.

Nagy pofán csapás, amikor kiderül, hogy ők valójában nem érzik ugyanezt, jobb ráeszmélni, mint így leélni az életed. :)

2021. febr. 1. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt ilyen,csak azt hiszi még mindig rólam,hogy heteró vagyok,meg én annó nem mertem bevallani,mert mindig barátot keresett. Viszont nálam produkálta is magát, főleg ha valamelyik srác osztálytársam hülyeségből próbálkozott vagy csak odajött hozzám,de pl csapkodtuk egymás fenekét meg ilyenek,és szintén nem én nyitottam. Nem tudom nálad hogy lesz,én miatta jöttem rá úgy igazán,hogy a lányokhoz is vonzódom,majd eljutottam a csak lányokhoz.

De nagyon könnyű félreérteni ezt,mert tényleg úgy közeledik egy-két azonos nemű,csak amikor sok ideig megy ez,akkor már ott az érzelem. Drukkolok,hogy fejben eldöntsd,hogy többé nem vagy belé szerelmes,nekem is így sikerült,hogy lemondtam róla. Meg el kéne kezdened keresni más lányt.

2021. febr. 1. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2021. febr. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!