Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiki-csuki macska-egér játék csak?
Nekem ebből hirtelen az jutott eszembe, persze nem biztos hogy igazam van, hogy szégyelli a méretét, vagy hasonló...
Talán csak idő kell neki, bizalom és biztosabb lesz ő is a beállítottságában is és ez érzéseiben is.
Lehet ,hogy az előző válaszoló fáradt volt, és összekeverte hogy milyen nemű emberekről is van szó. De ettől függetlenül szerintem igaza van! Én is azt gondolom, hogy a barátnőd szégyelli azt, hogy lányhoz vonzódik szexuálisan…
Figyeld csak amit ő maga mondott. Azt mondta ”ő nem olyan”
Értem én, hogy egy leszbikus kapcsolatban kevésbé fontos a szex, és inkább az érzelmek dominálnak. De tedd fel magadnak a kérdést:
Jó ez így ha te nem érhetsz „úgy” hozzá?
Le kell üljetek és átbeszélni a dolgokat.
Most akkor ti kapcsolatban vagytok? vagy csak "barátnői' viszonyban?
Ha már jó ideje tart,esetleg tisztázhatnád vele a dolgokat egy 40 pluszos nőnek azért éretten kéne gondolkoznia,bár a leírtakból eléggé úgy tűnik új a szitu neki,nem is igazán tudja mit akar.
Mindenképpen keríts sort egy komolyabb beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!