Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csiki-csuki macska-egér játék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiki-csuki macska-egér játék csak?

Figyelt kérdés
Vagyok én, 20-on éves, meg van ő 40+os. Én nyíltan meleg, ő meg.. talán maga sem tudja. Tart, nem néhány hete, inkább jó ideje; csipkelődéssel kezdődött, aztán egyre osszegubancolodtak a dolgok. Tapi, szájharapdálás.. aztán egyszercsak megtörtént, hogy ruhás súrlódások közepette eljuttatott a gyönyörbe... minek tudatában is volt. Nem rest hozzámérni odalent.. de csak mint egy szűz tini lány, úgy teszi, mint amikor még csak ismerkedesi fázisban vagy a másik testével, lelkével. Ő viszont sosem engedi, hogy én megérintsem. Mert ő “nem olyan”, állítja. De ha nem olyan....s nem hagy bejutást nekem, de hozzám szinte szemérmetlenül ér, akkor hogy is van ez?

2021. jan. 15. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
szórakozik veled
2021. jan. 15. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ebből hirtelen az jutott eszembe, persze nem biztos hogy igazam van, hogy szégyelli a méretét, vagy hasonló...

Talán csak idő kell neki, bizalom és biztosabb lesz ő is a beállítottságában is és ez érzéseiben is.

2021. jan. 15. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Na jól van, azt hiszem lefekszem aludni, nekem késő van:D Nem tudom, miért gondoltam automatikusan arra, hogy férfiak vagytok, bocsi :D
2021. jan. 15. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Lehet ,hogy az előző válaszoló fáradt volt, és összekeverte hogy milyen nemű emberekről is van szó. De ettől függetlenül szerintem igaza van! Én is azt gondolom, hogy a barátnőd szégyelli azt, hogy lányhoz vonzódik szexuálisan…

Figyeld csak amit ő maga mondott. Azt mondta ”ő nem olyan”

Értem én, hogy egy leszbikus kapcsolatban kevésbé fontos a szex, és inkább az érzelmek dominálnak. De tedd fel magadnak a kérdést:

Jó ez így ha te nem érhetsz „úgy” hozzá?

Le kell üljetek és átbeszélni a dolgokat.

2021. jan. 16. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kettessel.
2021. jan. 16. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Most akkor ti kapcsolatban vagytok? vagy csak "barátnői' viszonyban?

Ha már jó ideje tart,esetleg tisztázhatnád vele a dolgokat egy 40 pluszos nőnek azért éretten kéne gondolkoznia,bár a leírtakból eléggé úgy tűnik új a szitu neki,nem is igazán tudja mit akar.

Mindenképpen keríts sort egy komolyabb beszélgetésre.

2021. jan. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!