Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Becsusszant egy puki szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsusszant egy puki szex közben. Képesek lennétek ezek után vonzódni a másikhoz?

Figyelt kérdés

Legutóbb, sajnos sikerült egy tekintélyeset eresztenem, miközben ő nyalt.

Látszólag semmi problémája nincs ezzel, nem emlegeti, továbbra is ugyanolyan odaadóan viselkedik, ugyanúgy kezdeményez.

Ugye nincs rá esély, hogy titokban mégis undorodik tőlem, csak nem akar megsérteni? Ti mit szólnátok, ha a fenti helyzetben szaladna ki a szellő?

2021. jan. 4. 12:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nincs, ilyen sajnos nálunk is volt
2021. jan. 4. 12:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyesmi, ha zavarná, szerint már szóvá tette volna.
2021. jan. 4. 12:22
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Én a punci pulit is oltári kínosan éltem meg. Kiderült, hogy az exem még vonzónak is tartotta. Nyilván más a 2 szitu, de szerintem mi csajok sokkal jobban túlaggódjuk az ilyen dolgokat.:D
2021. jan. 4. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, két csajról van itt szó, feltűnt ugye?
2021. jan. 4. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nekem is volt ilyen, és oltári gáznak éltem meg 😅 de nem volt belőle semmi para.. :)

Pont amiatt, ahogy éreztem/érzem magam, attól ami velem történt, biztosan nem csinálnék belőle hacacárét, ha ez fordítva megtörténne. ☺️

2021. jan. 4. 12:52
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
"punci puli"... :D
2021. jan. 4. 12:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyen baleset, egy kis nevetéssel kell elütni a dolgot és folytatni tovább. Azért bab, lencse, borsó, kukorica stb. - egyszóval gázosító - ételek kerülendőek ha másra is készülsz aznap este.
2021. jan. 4. 13:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok! :) Azt sem tudtam hirtelen, hogy nevessek-e, vagy sírjak magamon! :/ Lehet, a legjobb, ha nem is hozom szóba én sem egyáltalán, de még mindig aggódom.
2021. jan. 4. 13:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj nincs miért
2021. jan. 4. 13:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nyugodtan fel lehet hozni, ha még mindig feszengsz miatta. Aztán nevettek egy jót. Ez amúgy is egy természetes dolog és minden kapcsolatban előfordult már. Ilyenek vagyunk. Aminek ki kell jönnie az ki is fog. :)
2021. jan. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!