Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sokan vannak még így rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vannak még így rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Kimondhatatlanul tetszik a barátnőm, amikor tornázik. (otthon együtt sportolunk egy, erre a célra kialakított szobában) Mindig nézem őt edzés közben. Ilyenkor különösen kívánom a testét. Nem egyszer kértem őt közvetlenül torna után felhevülten, hogy "bújjunk" össze.

Meg ilyenkor van egy fajta szaga, ami szintén nagyon tetszik. (lehet, nekem is egyébként, csak magamról nem tudom annyira megállapítani) Nem mondanám, hogy oroszlánszag, de nem is rózsaillat, viszont nagyon bolondulok érte.

Rendkivüli eset vagyok? Van valaki hasonlóképpen, mint én? Nem undi kicsit?

2020. dec. 30. 18:01
 1/4 Linó03 ***** válasza:
100%
Én hetero lány vagyok, de szerintem ez normális. Én is szeretem, ha a barátom bőrének pasiillata van, nem pedig tusfurdő vagy dezodor (persze, este az ágyba ne izzadtan feküdjön, de a test által kibocsájtott feromonok is nagyon jó hatással tudnak lenni).
2020. dec. 30. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem undorító. Biológia, ahogyan az előttem szóló írta.
2020. dec. 31. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Ezek a kérdések azért vannak, hogy szomorítsák az egyedülállókat?..
2020. dec. 31. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor nincs okom szégyenkezni, köszönöm a válaszolat.

#3-as, nem szomorítás gyanánt írtam, hanem pont azért, mert kételkedtem magamban, hogy nem vagyok e kiábrándító.

2021. jan. 1. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!