Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok ez alapján?
Figyelt kérdés
Több pasival is jártam már, de sose élveztem a szexet velük. Nem értettem mások miért tartják olyan nagy dolognak. Mindig alig vártam hogy vége legyen, és amikor elment a pasi, kicsit undorodtam is, tőle is, meg utána magamtól is. Pedig külsőre kifejezetten vonzónak találtam őket, és a személyiségüket is imádtam.
Kétszer voltam nővel is, velük sokkal jobb volt, sokkal inkább izgatott a reakciójuk, és jobban esett az érintésük.
Ez alapján leszbikus vagyok, vagy honnan lehet ezt biztosan tudni?
Férfival képzeltem el az életem, de egyre inkább kétségbe vonom, hogy hosszútávon velük tudnék lenni.
2020. dec. 18. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!