Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért "lendül fel" a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "lendül fel" a szexuális életünk egy-egy veszekedés után?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, vajon miért lesz nagyobb a szexuális étvágya a páromnak miután volt egy nagyobb veszekedés köztünk? Ezzel nyugtatja magát? Vagy engem akar elcsitítani? Ő nem mondana rá semmit, ennyire ismerem. Viszont azt figyeltem meg, hogy utána mindig szexet akar napokig. Utána meg jön egy inaktív időszak, veszekedés, szex, inaktív szakasz, veszekedés...
2020. dec. 17. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiadja magából a feszültséget, megnyugszik, és elkezdik érdekelni a jó dolgok is az életben.
2020. dec. 17. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Békülős szexnek hívják. Nem új találmány. Az előnye hogy nagyon jó, a hátránya hogy csak felületesen oldja meg a dolgokat.
2020. dec. 17. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is igy van de egyébként is "fel szokott lendulni" a szexuális életünk:D ez nem csak ettől függ, de amugy igen feszültség oldás
2020. dec. 17. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Élvezi veled a szexet, de az élet más területein nem illettek össze. Ez feszültségoldás csupán, semmi más! A gondjaitok ettől nem oldódnak meg...
2020. dec. 17. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
4-es szerintem nem ettől függ h összeillenek e, meg idővel " össze lehet csiszolódni". Meg szokták mondani hogy az ellentétek vonzzák egymást es neha igaz is, mert kiegeszitik egymast nem muszáj mindenben azonosnak lenni szerintem nem?
2020. dec. 17. 11:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Apró dolgokat fúj fel. Legutóbb pl egy 300 forintos műanyagvackon vesztünk össze, nem égbekiáltó dolog. :D

A békülős szex nem a veszekedés utáni alkalom?

2020. dec. 17. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ah ez ismerős sztori. Csak én túl érzékeny vagyok ennyi veszekedéshez és azt érzem tőle, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, csinálunk a párkapcsolatban. És emiatt ilyen viták után nulla volt a libidóm. Ő meg mászott volna rám, miután azt éreztem, hogy kitépte a lelkem egy darabját. 🙁 Amúgy szerintem ez totál mérgező párkapcsolat. Sokáig szenvedtem én ilyenben. Mondjuk az jó dolog, hogy nektek így megy a szex, nekem sem meg pl. legjobb fiú barátomnak sem ment ilyen veszekedések után.
2020. dec. 17. 15:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem közvetlenül utána, hanem eltelik 1-2 nap, amíg leülepszik bennem a dolog, mert elég lelkizős vagyok. Egy ilyen veszekedés bennem világvégét idéz.

Egyébként igen, toxikus, de megbeszéltük, hogy dolgozunk a dolgon.

2020. dec. 17. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez esélytelen, két évig szenvedtem benne. Mások vagytok és kész. Persze próbálkozzatok és hajrá hozzá. De ne hagyd, hogy túl sokáig ez menjen, mert belebetegszel. Találsz jobbat ennél simán.

Egyébként nálunk ebben mérte, hogy szeretem-e a kiprobokált veszekedés után. Érezni akarta. Szóval lehet amiatt van. Csak hát így meg nem azt fogja, hanem az ellenkezőjét azzal ahogyan viselkedik.

2020. dec. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!