Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire gyakori h idősebb nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori h idősebb nő létemre a fiatalabb női tetszenek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és a nálam fiatalabb lányok tetszenek és jönnek be meg annak elenere is hogy tudom h komoly kapcsolt nem lenne belőle
2020. dec. 14. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de 23 évesen azért még ne nevezd magad idősnek :) S mennyivel fiatalabb??? Azért pedofil ne legyél.
2020. dec. 14. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem idősnek hanem idősebbnek neveztem magam

És nem vagyok és leszek pedofil!!!

2020. dec. 14. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy idősebb. XD

Én 28 éves létemre főként a 17-20 korosztálynak jövök be, az cinkesebb. 😀

2020. dec. 14. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
En is 23 vagyok en is jobban szeretem ha fiatalabb nalam de igazabol nem zavar ha idősebb csak nem volt még olyan eset
2020. dec. 14. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
"Idősebb nő létemre" 23 évesen, hát ne szédíts már xDDD
2020. dec. 14. 17:43
 6/9 Válaszoknélkül ***** válasza:
78%

Pedig már kezdtem örülni, hogy egy jóféle MILF (sic!) írta ki a kérdést! :D

Viccet félretéve, szerintem ebben a korban gyakoribb, mint hinnéd. Persze attól is függ, mennyivel fiatalabb. De egy 18 évesnél is az az 5 év köztetek nem olyan egetrengető. Hogy esetleg más élethelyzetben vagytok, az inkább lehet probléma.

2020. dec. 14. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Egyetértek az előttem szólóval, szerintem abszolút nem az életkor mérvadó, inkább az élethelyzet. Ha például a párod még középiskolás, te meg már saját egzisztenciával rendelkezel, akkor ebből adódhatnak problémák.

Nekem 19 évesen a nálam idősebbek tetszenek, de ennek is inkább az az oka, hogy általában a nálam idősebbek között arányaiban több az érettebb gondolkodású lány.

2020. dec. 14. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
18%
Néha én is végig vizslatom az 5-12 korosztályt.
2020. dec. 14. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az gyakoribb, hogy egy fiatalabb csajnak bejönnek az idősebbek. Mint fordítva. De ne aggódj nincs ezzel semmi gond a normál kereteken belül :D

22L

2020. dec. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!