Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ,,szerelmi szenvedésetek" hetero miatt vagy túl is tudtatok lépni egyből?
Én komolyan nem hiszem el,hogy valakin nem látszik,ha épp már mondhatni a szerelem szintjén tart már egy ideje (még ha pl részemről akkor szerelem,ha visszafele is működik),és egyszerűen fura érzéseim vannak mikor beszélünk,valahogy úgy érzem valami van,de gondolom annyira ez a túlgondolás vagy képzelet és ez a legrosszabb.
Szeptemberben ismertem meg,de novemberben lett biztos,hogy hetero,szóval elég volt az idő,hogy nehezebb legyen,mert első látásra tudtam,hogy nekem (sajnos) ő kelleni fog és előtte sosem volt ilyen. De meg elveszíteni se akarnám ezek ellenére,pedig 2 hónap múlva már nem fogunk találkozni lehetséges. A korkülönbség se annyira kicsi,de azért az még mindig nem olyan,hogy a szexualitás nem egyezik.
Kíváncsi vagyok ti hogy dolgozzátok fel,vagy kb mennyi idő míg nem őt keresitek másokban? (Mármint akiknél ennyire elkomolyodott a helyzet,és nem az első percnél már le is mondott,mert célirányos volt)
Tényleg bonyolult,számomra meg ismeretlen terület,bár volt a múltban még egy személy,akivel szintén nem,de az más volt teljesen,nem ennyire erős,nem egyből jött,nem mikor még ismeretlen volt.
De egyébként nem hangzik túl jól,de tudom,hogy igazság,mert ez a 2 hónap még így fog telni,de utána meg pláne félek mi lesz,ha már esetleg nem lesz. Én talán megpróbálom kiírni magamból,az egy depis korszakomban is segített😬 Köszönöm a válaszod!!
Utolsó, és te rögtön észre veszed valakin hogy heteró?? :D
Akkor adhatnál a szuper képességedből :P
írta a kérdező,szeptemberben ismerte meg és novemberben derült ki. Azért ha valakivel találkozol nem az az első kérdésed,hogy melyik nemhez vonzódik:D
Nekem is volt olyan,hogy új munkatárs nő,vagy egy lány a kutyafuttatóban. Elbeszélgettük,találkozgattunk,de nyilván mikor jobban megnyílunk egymásnak akkor derülhet ki,hogy mi is van. Eddig nekem is 1-2 hónap kellett valakinél mire kiderült. Mondjuk nem hoztuk szóba,csak max annyit,hogy szingli és nincs senki. De hát ugye ez sem egyértelmű.Aztán mondjuk valamikor megemlíti a pasikat stb stb onnan sejted,hogy valószínű heteró.
Én legjobb barátnőmbe voltam bele esve, de igazából annyira megváltozott mikor lett egy komoly kapcsolata,hogy barátságunk kb semmisé lett 3 évig éltem úgy,hogy őt nem csak barátként szerettem.De sose mondtam neki.
Aztán össze jött egy pasival ilyenkor mindig kb 1-1,5 hónapig hanyagolt,de ehhez hozzá szoktam. Nem is annyira zavart. Viszont annál több volt 3-4-5 hónap. Csúnyán össze vesztünk a viselkedése miatt,mert megbeszéltünk egy találkozót oda mentem a kajálda elé és várok rá.. vártam fél órát,telefont sem vette fel.. majd haza kullogtam. Ebből rendszert csinált.. elegem lett..aztán fél év után esküvő majd utána kiderült 3 hónapra rá,hogy terhes. Na amit ott is leművelt. Igazából hiába szerettem nagyon... sajnos a viselkedésével szépen lassan eltaszított. Így igazából én örültem,hogy megszabadultam tőle.Meg persze be is láttam,hogy semmi se lehet közöttünk.Így egyszerűbb dolgom volt.
Ha 2 hónap múlva nem találkoztok már,akkor igazából szerencsés vagy. Utána egyszerűbb lesz ha már nem találkozol vele,nem beszélgetsz. Akkor elfogadhatod,hogy ő heteró és nem lehet köztetek semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!