Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan lehet felismerni azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet felismerni azt, ha valaki tisztában van az orientációddal pedig te nem mondtad el neki?

Figyelt kérdés
Még nem coming outoltam itthon és tekintettel arra hogy a családom elég homofób még egy ideig nem is terveztem, de felötlött bennem a kérdés hogy mi van ha tudják?
2020. dec. 9. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ezt az itt kapott kommentek alapján úgy sem fogod tudni biztosan megmondani. Akármi van, mindig felmerül a kérdés, hogy de mi van ha tudják?? vagy mi van ha mégsem tudják csak azt hiszem?? Ezek a kérdések egészen addig fennmaradnak amíg ki nem lesz mondva a dolog.
2020. dec. 9. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem mondtad nekik akk biztos nem tudják, maximum sejtik es azz is elnyomjak magukba hidd el főleg ha homofobok "az en gyerekem nem lehet meleg" de nem hiszem h ezen agyalnának :D nekem sem agyaltak ezen a szüleim mielőtt elmondtam :D nagymamám am sejtette valamiert ugyh ő nem lepődött meg hosszú stori. A lényeg h szerintem ha valaki eszre is veszi rajtad h az vagy azok nem a szüleid lesznek szerintem. L
2020. dec. 9. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sejtették, mondjuk én marha későn coming outoltam, de anyám így is rosszul viselte. Pár hét sírás után túllépett rajta.

Viszont van olyan haverom, aki azt hitte, hogy tudja a családja, mindenféle hülye utalásokból nagy okosan kikövetkeztette, elég nagy koppanás volt, mikor a rokonoknak valójában akkor esett le, mikor odaköltöztette a családi házba a pasiját... Na azt nem javaslom senkinek :D Le kell ülni velük megbeszélni, és nem sejtetni, meg utalgatni, meg tealevelekből kiolvasni, mert az ember nem gondolatolvasó, nem tudhatod, mi jár a másik fejében.

2020. dec. 10. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja igen csatlakoznék ahhoz, hogy tök nyilvánvalónak tűnt, de mégsem jöttek rá. :D Marha gyakori az ilyen egyébként. Szóval nem hinném, hogy leesett nekik.
2020. dec. 10. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem coming outoltam,meg nem is tervezek legalábbis mostanában,főleg,hogy senkim nincs és szinten homofob (mondjuk nálam anya),de apa egyszer elejtett egy olyat felém mikor mindegy miről beszéltünk egy parkolóban,hogy ,,majd elméssz a barátoddal vagy barátnőddel,mindegy ki lesz",úgy,hogy volt egyszer 2 éve egy barátom(bár csak 4 hónapig) és azóta senkim,és azthittem mindenki emiatt azthiszi hetero vagyok:D (ami nyilván nem igaz) Egyébként én úgy tudom,hogy pl anyák elvileg akkor szoktak gyanakodni,ha nincs ebben a tini korszakban fiú a dologban,vagy ha a 20as évek elején sincs senki.
2020. dec. 10. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A viselkedésedről, az öltözködésedről meg hasonló dolgokról néha fel lehet ismerni.
2020. dec. 10. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem, hogy a szüleim tudják, mert 5 éve coming outoltam, de amikor előttük adtam szájrapuszit a barátnőmnek, le voltak sokkolódva, mert azt hitték, hogy csak viccelek, wtf

20/L/L

2020. dec. 23. 03:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég nehéz kérdés. Az anyám állandóan olyan dolgokat csinált (pl. megkérdezte, hogy ugye nem szexelünk a barátnőmmel, akiről azt hitte, hogy csak simán barátok vagyunk), hogy azt hittem régen tudja, csak emellé rettenetesen homofób is. Aztán mikor bekerültem a pszichiátriára és széthullott minden, akkor sírva mondtam el neki, és állítása szerint még csak nem is sejtette. Szerintem sejthette, csak mélyre nyomta magában.

A barátaim mintha mind sejtették volna, senki nem lepődött meg.

A témavezetőm az egyetemen, aki a legjobb férfi barátom is pedig nem sejtette. De mikor írtam neki egy e-mailt, hogy "tudjátok?" minden bevezetés és befejezés nélkül, akkor összerakta és végül élőben ő mondta ki, hogy "te a lányokat szereted".

A többi kollégám mind magától rájött és rákérdezett.

Ezek alapján én semmiféle következtetést nem tudtam levonni, hogy mennyire tudják az emberek. Inkább azt érdemes felmérni, hogyan állnak a témához, hogy tudj lelkileg készülni arra, ha mégis kiderül vagy el kell mondani.

2021. febr. 1. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!