Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet felismerni azt, ha valaki tisztában van az orientációddal pedig te nem mondtad el neki?
Nálunk sejtették, mondjuk én marha későn coming outoltam, de anyám így is rosszul viselte. Pár hét sírás után túllépett rajta.
Viszont van olyan haverom, aki azt hitte, hogy tudja a családja, mindenféle hülye utalásokból nagy okosan kikövetkeztette, elég nagy koppanás volt, mikor a rokonoknak valójában akkor esett le, mikor odaköltöztette a családi házba a pasiját... Na azt nem javaslom senkinek :D Le kell ülni velük megbeszélni, és nem sejtetni, meg utalgatni, meg tealevelekből kiolvasni, mert az ember nem gondolatolvasó, nem tudhatod, mi jár a másik fejében.
Én azt hittem, hogy a szüleim tudják, mert 5 éve coming outoltam, de amikor előttük adtam szájrapuszit a barátnőmnek, le voltak sokkolódva, mert azt hitték, hogy csak viccelek, wtf
20/L/L
Ez elég nehéz kérdés. Az anyám állandóan olyan dolgokat csinált (pl. megkérdezte, hogy ugye nem szexelünk a barátnőmmel, akiről azt hitte, hogy csak simán barátok vagyunk), hogy azt hittem régen tudja, csak emellé rettenetesen homofób is. Aztán mikor bekerültem a pszichiátriára és széthullott minden, akkor sírva mondtam el neki, és állítása szerint még csak nem is sejtette. Szerintem sejthette, csak mélyre nyomta magában.
A barátaim mintha mind sejtették volna, senki nem lepődött meg.
A témavezetőm az egyetemen, aki a legjobb férfi barátom is pedig nem sejtette. De mikor írtam neki egy e-mailt, hogy "tudjátok?" minden bevezetés és befejezés nélkül, akkor összerakta és végül élőben ő mondta ki, hogy "te a lányokat szereted".
A többi kollégám mind magától rájött és rákérdezett.
Ezek alapján én semmiféle következtetést nem tudtam levonni, hogy mennyire tudják az emberek. Inkább azt érdemes felmérni, hogyan állnak a témához, hogy tudj lelkileg készülni arra, ha mégis kiderül vagy el kell mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!