Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen gondolkodtatok el azon hogy lánnyal jobb lehet mint fiúval ha egyáltalán volt ilyen?
Figyelt kérdés
Mostani kort is írhatnátok:)2020. dec. 9. 17:57
1/10 anonim válasza:
17
22/ biszex de erős női preferenciával
2/10 anonim válasza:
12-13 évesen már nem csak "egyszerű" barátnőként gondoltam a nekem szimptatikus lányokra. A fiúk csak jóval később kezdtek szexuálisan érdekelni
/38 bi/
3/10 anonim válasza:
Hat en ilyen 16-18 nem emlekszem mar pontosan csak h gimibe.
23 L
5/10 anonim válasza:
A fiúk mindig is kifejezetten taszítottak ilyen kontextusban.
6/10 anonim válasza:
Szexuális értelemben talán soha nem gondoltam fiúra,de általánosban lányok már tetszettek. Aztán középsuli elején még mindig nem törődtem ezzel,csak h melyik fiú néz ki jól,aztán 16 évesen biztos voltam,hogy szeretem a legjobb barátnőm és persze szexuálisan is jó lett volna😂
18/még ki tudja micsoda pontosan:D
7/10 anonim válasza:
19 évesen jutott először eszembe.
21L
8/10 anonim válasza:
13 évesen, amikor beleszerettem a legjobb barátnőmbe
9/10 anonim válasza:
12 évesen, amikor megtudtam, hogy létezik olyan, hogy orális szex, az járt a fejemben, hogy szegény lányok, meg fujj, én ilyet biztos nem fogok csinálni, de ha fiú lennék, akkor tuti csinálnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!