Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális az, ha szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha szeretném kipróbálni egy nővel is?

Figyelt kérdés

23 vagyok, eddig csak pasikkal voltam. De nem hagy nyugodni a gondolat, hogy legalább egyszer az életben ki szeretném próbálni a szexet nővel is.

Hol lehetséges ehhez partnert találni? Tehát nem párkapcsolatot szeretnék, csak egy alkalmat (legalábbis azt hiszem :D )...

De mivel még nem voltam nővel, fogalmam sincs, hogy működne, vagy hogy mit kéne csinálnom...

2020. dec. 8. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát most a covid miatt kicsit korlátozottak a lehetőségek. Amúgy tinder, egyéb társkeresők, melegbulik ( budapest) melegelfogadó helyek (budapest), sima buli ha ügyes vagy, barátnők stb. De lehet hogy majd csak spontán találkozol valakivel aki benne van. Sok a biszex lány, aki kapcsolatot nem akar lánnyal, csak szexet.

Ha meg oda eljutsz, és tényleg vonzódsz a lányokhoz is, akkor úgyis tudni fogod mit kell csinálni. Jön minden magától. Neked is női tested van, szóval azt kell csinálni amit te is szeretsz, meg valamennyire kell tudni olvasni a másik jelzéseiből. Először mondjuk lehet kicsit bénázol, de ha bejön a dolog, akkor úgysem egy alkalom lesz csak.

2020. dec. 8. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy az #1-es írja, wow! party, alterego vagy elmész egy swignerbe (ott a legegyszerűbb az alkalmi szex). A net... na ott akkor próbálkozz ha végtelen türelmed és rutinod van a rengeteg kamus és ghostingoló kiszűrésére.
2020. dec. 8. 13:53
 3/7 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Csak óvatosan, én is csak kipróbálni akartam 10éve, de azóta nem kellenek pasik :D
2020. dec. 8. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Én 48 éve szeretném kipróbálni egy nővel, sajnos csak EMMA maradt!
2020. dec. 9. 01:48
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Beszállnál párhoz esetleg?
2020. dec. 9. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

hány éves vagy???

26LL

2020. dec. 19. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
ja most látom bocsi este van xd neten keress badoon amugy :P
2020. dec. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!