Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom másnak, hogy történt egy csók köztem és egy lány között, és ez a lány megtudná, hogy elmondtam másnak, ÉS kiakadna?! Akkor szerintetek érez valamit irántam? Jelentett neki valamit? Vagy csak nem szeretné, hogy más megtudja?
Nem szeretném "letesztelni", ezzel a "feltételezéssel" Őt, mert akkor rákérdezne, hogy kinek mondtam el, s ezt nem akarnám.
Hülye kérdés, tudom, mert "ezt csak Ő tudhatja, érezheti".
Btw heteró a lány.
Jól értelek: azt gondolod, ha kiakad arra, hogy elmondtad valakinek, hogy megcsókoltad, akkor te ebből arra következtetnél, hogy szerelmes beléd?
Akkor itt a tanács: Ne találgass és ne "tesztelgess", hanem tanulj meg beszélni a partnereiddel (ezzel a lánnyal, és az utána következőkkel).
Azzal, hogy te a lány intim dolgait (mert ugye az a csók nem csak a te dolgod, hanem őt is érinti) az ő nevét emlegetve kifecseged másnak, megsérted az ő privátszféráját - elveszed tőle a lehetőséget arra, hogy ő döntse el, ki mikor tudja meg róla, hogy veled csókolózott. Ez akkor gáz, ha 1. dicsekvésképpen mondtad el, 2. olyasvalakinek mondtad el, aki nem tartja meg magában, hanem továbbterjeszti a hírt, 3. a lány olyan közegben él, ahol gyorsan lekurvázzák a szexuálisan aktív lányokat.
Hát, végül is, igaz.
De ha csak azok "buli csókok"?! Ami kb. mindenkivel megesik az életben min. 1x véletlen egy olyan személlyel, akivel am nem is akarta?!
Amúgy nem büszkeségből mondom, hogy "OMG megcsókoltuk egymást", hanem csak arra fel, hogy olyan sok csók közeli esetem van ezzel a lánnyal, hogy ki kell beszéljem ezt valakinek, hogy MOST be is esett egy.
De amúgy meg azt mondom továbbra róla annak akinek mondom (vigyázva persze), hogy Ő attól még heteró, hogy most 1x megcsókolt egy lányt.. ATTÓL SENKI SEM LESZ BISZEX/LESZBIKUS.
Mellesleg segítek neki eldönteni, hogy kikhez vonzódik. Ez a jobbik oldala a dolognak.
(itt a "fő témától" eltekintve)
a mai lányok pont beszélni nem szeretnek szerintem :((((
26LL
#6 Köszi ^.^
Van benne valami XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!